2017. február 2.a párjával járt itt 55 A párommal 3 napot töltöttünk a hotelben. Mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A hotelben található étterem tökéletesen ki van alakítva. Reggeli bő választékú, mindketten találtunk számunkra megfelelő ételt, a vacsora rendkívül ízletes volt, nagy adagban kimérve.
A szoba rendesen ki volt takarítva az èrkezèsünkkor, felszereltségèvel nem volt semmi probléma, amire szükségünk volt, rendelkezésre állt. A wellness részlegen megtaláltuk, amit ki szerettünk volna próbálni. Egy igazi élmény volt!
2014. február 22.a párjával járt itt 55Megfelelő vendéglátás, szép környék és kilátás. A szobák felszerelése teljesen megfelelő, tág szoba, fürdőszoba mérete pont ideális. Tisztaság szempontjából pozitív kép alakult ki. Reggelinél nagykörű választék, friss ételek. Belvárostól kicsit távolabb van, de nyugodt környék. A személyzet kedves és segítőkész. Teljes mértékben vendégváró hely.