2013. június 2.a párjával járt itt 25 A Hotel elhelyezkedése jó, közel van a fürdőhöz. A személyzet nem a legbarátságosabb típusból származik. A szoba elosztása jó. Viszont a tisztasággal komoly problémák vannak. A kilincsek ragadtak. A fürdőszoba nagyon koszos volt. A csapok vízkövesek, a zuhanyzótálca koszos és a WC pereme konkrétan le volt szarva.
Szabad szemmel látható volt, nem kellett hozzá nagyító. Miután szóltunk a probléma miatt, orvosolták a dolgot. Viszont a szobalány hozzászólása a dologhoz érdekes volt. Azt mondta, hogy lehet , hogy ott van de igazából nem látja mert nincs rajta a szemüvege. Mivel a takarítás nem tűnt alaposnak, így vettem tisztítószert és kitakarítottam a fürdőszobát. A törölközött kétszer is ledobtuk, nem cserélték ki, hanem a koszosat visszarakták a tusolóra. A reggeli jó volt, nem volt vele semmi gond. Igaz, hogy a személyzet nem nagyon akart köszöni, csak ha mi rájuk köszöntük, továbbá mindenkitől megkérdezték, hogy szeretne e tükörtojást vagy rántottát enni, kivéve tőlünk. Csomagunk 1-1 masszást,jakuzzit, és szauna használatot tartalmazott. Ebből a masszást megkaptuk és a szaunát is. Érkezésünkkor említették, hogy a jakuzzit csak a következő héten tudjuk igénybe venni, egy nappal a távozásunk előtt. A távozásunkat megelőző napon rákérdeztünk a jakuzzira és azt mondták, hogy az nem fog menni mert 5óra lenne a felfűtés és egyedül mi használnánk és ez nekik így nem éri meg. Ezért felajánlottak a jakuzzi helyett, fejenként plusz egy masszást. A masszással elégetettek vagyunk. A hét során 2 alkalommal elment az áram. Nehezen megtaláltuk a telefonszámot amin értesíteni lehetett az illetékest, mivel portás már addigra nem volt ott.