2017. május 9.barátokkal járt itt 35 Kellemes két napot töltöttünk a szállodában. Ár-érték arányban tökéletes. a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az ágyak és a zuhanyrózsa állapotát leszámítva minden teljesen rendben volt. Az ágyrács és az ágymatrac kriminális állapotban van, alig lehet aludni rajta, illetve a kiváló minőségű gyógyfürdő áldásos hatását reggelre tönkretette az alvásra, pihenésre használhatatlan ágy.
Ugyanakkor a szállással minden más rendben volt, az ételek pedig első osztályúak. A pincérek nagyon udvariasak, segítőkészek. A nespresso kávé külön örömet jelentett számunkra az étteremben.
2013. május 19. járt itt 55Az egyik legkulturáltabb hely, ahol az utóbbi időben jártam. Tiszta, hangulatos, a tulajdonos előzékeny és segítőkész, a reggeli finom és bőséges. A jakuzzi kellemes. Az egész hely nagyon barátságos és vendégközpontú. A fürdő az egyik legjobb az országban és nagyon közel van a szálláshoz (kb. 4 perc). Még visszamegyünk! :)