2016. július 11.barátokkal járt itt 55 Annyira jó hely,hogy csak előre lefoglalva lehet bejutni. Egy rokoni találkozó kapcsán voltunk itt ebédelni. Étel igényünket előre leadtuk, igy gyorsabb volt a kiszolgálás. Csapatunk 40 főböl állt. A kiszolgálás gyors volt,készséges,barátságos pincérekkel. Az ételek beváltották a hozzáfüzött reményeinket,finomak és"óriás"adagok voltak.
A desszert pl. somlói galuska nagyon finom és 2 emberes volt. Összeségében szeretnénk visszatérni. Köszönjük Dőryék.
2016. június 9.a párjával járt itt 45 Kellemes pár napot töltöttünk el a zalakarosi Boni Wellness Hotelben. Barátságos,segitőkész személyzet fogadott bennünk. Az elhelyezés kényelmes szobákban történt. Valóban családias hangulat jellemezte a légkört. Bár vannak szolgáltatásai a hotelnek,de mi felfedeztük a környéket is.
Az étkezésről pár gondolatot szeretnék megosztani:A reggeli megfelelő volt mind mennyiségre,mind minőségre. A vacsorát úgy hozzák külsős étteremből. Van választási lehetőség,de némi kivánni valót hagy maga után. A levesek forróak voltak,de mindegyiken vastag zsír réteg volt. A második fogások minőségileg hagynak kivánnivalót,pl. Csülök pékné módra. Összesenben jó hely a hotel,ha az étkezésen változtatnak,tudom javasolni bárkinek.