2016. május 15.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel könnyen megközelíthető és a szemnek is pihentető látványt nyújt az egész komplexum. Kilépve a nagyvárosi forgatagból jó érzés egy ilyen békés, idilli üdülővárosban megpihenni. Az épület zöldövezetében édenkerti környezetben fekszik és már távolról is felkelti az ember figyelmét.
Amint belépünk a hotelbe, kellemes, derűs légkörbe csöppenünk. A személyzet udvarias és segítőkész, a recepciónál gördülékenyen megy az ügyintézés. Rövid idő alatt eljutunk a szobánkba, aminek a stílusa kimondottan otthonos és barátságos, a színek harmóniában vannak és meglehetősen tágas a szoba, pedig valljuk be magunknak, nem ott akarjuk eltölteni az egész hétvégét. Mégis van lehetőségünk minden holminkat kényelmesen kipakolni. A fürdőszoba kimondottan tiszta és igényes, bár minden lehetőség adott, hogy más helységben is bőséges vízmennyiséghez jussunk. Ha elsétálunk a Spa&Wellnes centerbe, láthatunk egy nagy belső medencét, sőt aki elég bátor meg is mártózhat benne, akik valamivel melegebb vizű lubickolásra vágynak, válogathatnak a termálvíz, élménymedence, gyerekmedence közül is. Lehetőségünk van még infraszauna, finnszauna, bioszauna használatra is. Ezek megközelíthetősége, olyan szempontból problematikus lehet, hogy csúszik a padló, így érdemes biztonságos papucsba mászkálni. A wellnes részleg belső tere szerencsére elég nagy ahhoz, hogy ne érezzük úgy magunkat, mint leárazás idején a zsúfolt áruházakban. Kimondottan jókat lehet szórakozni a wellnes részlegben, például ha részt veszünk a vízi tornákon, garantáltan feldobja a napunkat. Akkor is igazán pezsdítő élményekkel lehetünk gazdagabbak, ha csak áztatjuk magunkat a pezsgőfürdőben. Ha megéhezünk, akkor bőséges svéd asztalos fogadtatással tudjuk pótolni a kimerült energia készleteinket is. Minőségileg és mennyiségileg is lehetőségünk van kielégíteni a kulináris szükségleteinket. Azt kell, hogy mondjam ár-érték arányban meglehetősen jó választás a Hotel Karos Spa!