2021. június 27.gyerekekkel járt itt 55 Végre azt kaptam, amire régóta vártam egy étteremtől. A pincér fiú gyors, kedves, figyelmes. István vérbeli vendéglátós, közvetlen imádtam a stílusát. Az ételek kifogástalanok, mennyiségre és minőségre is,a gyermekeim is minden ízlet. Akinek lehetősége van rá ugorjon be és dobjon be egy cigánypecsenyét vagy egy kemencében sült pizzát.
Jaaa és utána egyen palacsintát is :)
Ha ilyen helyen járunk az árakkal nem foglalkozunk utólag, a minőség összhangba volt az árral.
2021. június 27.gyerekekkel járt itt 55Különleges a hely, a panoráma pazar. Toszkána jellegű, amit én egyébként is imádok. A személyzet kimért, de szerintem ezen a helyen így kell viselkedniük. A pizza, a sütemény, a fagyi, a limonádé mind mind finom volt, lehet, hogy drága egy sima cukrászdához képest, de könyörgöm ez nem egy sima cukrászda:)
A családom összes tagját elbűvölte, pedig jártunk már egy pár helyen a nagyvilágban.