2014. február 19.a párjával járt itt 55 Már érkezéskor feltűnt, hogy tiszta, igényes a szálloda. A recepción dolgozó hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Bármilyen kérdést feltehettünk. A szobába a rózsaszirom szív gyönyörű volt, kaptunk egy üveg pezsgőt is. Külön dícséretet érdemel, hogy a száraz pezsgőt a személyzet kicserélte nekünk édesre.
Továbbá külön dícséretet érdemel az étteremben február 14 este, 15 reggel és 16. reggel felszolgáló úr. A nevét sajnos nem tudjuk, de nagyon segítőkész és kedves volt. Látszott hogy nem ma kezdte a szakmát. Összeségében nagyon pozitív benyomást keltett a Hotel Kikelet.
2013. december 30.a párjával járt itt 55 Rendkívül igényes, kellemes hely. Mind a szállás minősége, mind az étkeztetés hibátlan, nem hagy kívánnivalót maga után. Bármikor szívesen visszatérnénk ide párommal. Jó kiindulási alap egy kellemes kiránduláshoz. A környék is csodaszép, sok helyen voltunk a párommal.
Esténként a vacsora kitűnő volt, nagyon jóízűen fogyasztottuk a finomabbnál finomabb élelmiszereket.