2016. augusztus 29.a párjával járt itt 55 Először is:
Halak mindenek felett! Előétel: haltöpörtyű. Zseniális ötlet! Csak nagy erőfeszítés árán tudtam megállni, hogy csak azzal ne faljam tele magamat. Hiba lett volna, mert nem maradt volna űrtartalom a többi halas csodának. Szóval a haltöpörtyű falatnyi ponty filék ropogósra sütve, lila hagyma, friss kenyér. . .
Olyan jó, hogy bizonyára meg kell gyónni. Aztán egy csésze halászlé. Én a pontyot kértem, de van több féle (korhely, vegyes). Sűrű omlós filé falatok. Az egyik legjobb hallé, amit valaha ettem. Főétel. . . Jaj. . . mellékelek egy képet. Süllő egészben. Hát ezt már nem lehet meggyónni sem, szerintem halálos vétek lehet, oly mértékben eltereli az ember figyelmét a földön túli feladatairól :-)
Na és ráadásnak a látvány, ami a teraszon a szemünk elé tárul az egyszerűen leírhatatlan. A pincér hihetetlen udvarias (talán túlzás is) és micsoda meglepetés: nincs harsány zajszennyezés, hanem felváltva diszkrét zongora zene szól, vagy oldschool blues. Olyan volt, mint egy álom. Nem szeretnék felébredni! . . .