2018. június 26.barátokkal járt itt 55Másodszor voltam az Erkel hotelben. Kiemelkedően kedves ,figyelmes személyzet,finom ételek. Az Aquapalota nagyon kellemes kikapcsolódás a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A szálloda wellness részlege is nagyon jó,megfelelő hőmérsékletű víz. A szoba tiszta,rendezett. (Dürer). Gyula egy csodálatos város,érdemes megnézni. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Biztosan visszatérünk még.
2016. április 6.gyerekekkel járt itt 45 Tetszett:A szálloda nagyon szép,remek környezetben található. A wellness részleg igényes,a wellness részleg recepcióján dolgozó két hölgy kedvessége kimagasló. Tisztaság volt mindenhol. Összességében jól éreztük magunkat. Ami nem tetszett:A recepción ugyan udvariasak voltak,de távozáskor meg se kérdezték,hogy éreztük magunkat vagy esetleg elégedettek voltunk-e?
A wellness részleg kövezete iszonyatosan csúszik. Az étel kínálat kivánni valót hagy maga után,nem elég változatos,a gyerekekre nem nagyon gondolnak. Az itálárak irreálisan magasak.