2019. július 21.gyerekekkel járt itt 25 3 nap két éjszakára foglaltam apartman a fent emlitett helyen 5 főre. A foglalásom és a visszaigazolásomon egy családi ház kertjében lévő apartman volt feltüntetve , képről csodálatos mediterrán környezetben,grillezési, bográcsozási lehetőséggel. Mikor megérkeztünk, közölte az úr, hogy nem az emitett apartmanban szállásol el mnket hanem a strand bejáratától kb.
100 méterre lévő tőbb emeletes apartmanház második emeletén lévő lakásban mert egy másik család előbb jött és őket tette a családi házas apartmanba. Előleget utaétam, teljesár 50% át kérte be a tulaj, távozáskor közölte hogy az autó parkolásáért is fizessek, ami sehol nem volt feltüntetve hogy fizetni kell érte. Mikor ezt szóvá tettem , közölte ,hogy neki is fizetnie kell a parkolásért, csak a foglalás előtt elfelejtett tájékoztatni. Nem megyünk máskor oda és nem fogom ajánlani senkinek sem. Csalódtam.