2024. július 20.a párjával járt itt 15 Nem vagyok bajai, így Google értékelés alapján választottam éttermet és sajnos erre ment el egy vacsoránk a párommal. Sosem sajnálom a minőségre a pénzt, hát itt az nem volt meg. A kiszolgálás kifogásolható, az asztalok az üres terasz ellenére is koszosak. A tészta és a steak is ehetetlenek voltak, nem is tudtuk elfogyasztani, bár végül senki meg sem kérdezte róluk a véleményünket.
Sajnálom, hogy a pincérünknek ennyire borzasztó napja volt, de azt gondolom, az udvariasságot mindenki kölcsönösen megérdemli.
2024. július 20.családjával járt itt 15 Sajnálatos kiszolgálás. A szőke sparpénztártól beállított hölgy a vendéglátástól olyan távol van, mint ez az étterem a gourmettól. Ha valaki arra tévedne és látná, hogy kopog az ürességtől, jusson eszébe, hogy valószínűleg ez nem véletlen. Kihoztak egy rose-tól igen távol álló kacsamellet, amit steak késsel sem sikerült elvágni.
Visszaküldtük. Választási lehetőség, mint jobb helyeken természetesen nem volt, hogy esetleg kérnénk-e más ételt vagy sztornózzák-e a számláról. Mindegy, engedjük el. Kihozták megsütve ismét a kacsamellet, ami még mindig értékelhetetlen, rágós volt. Amikor jeleztük a pincérnőnek, akkor közölte, hogy "Hát ez ilyen". Hétezerért, ez ilyen. Majd a másik kolléganővel kacarásztak az eseten, rajtunk. A kishölgy tipikus esete annak, hogy feltesszük a **** a polcra és az rögtön lekvárnak hiszi magát. Így neki ez megfelel. Nem is érdekli, hogy másnak a brandjét járatja le. Ajánlom, hogy látogassanak el a sarudi S. [moderálva - a szerk. ] étterembe, ha valódi vendéglátást szeretnének látni és ne [moderálva - a szerk. ] rántsanak be ilyen nagyképű kétbites szőkéket. A többi étel túlárazott bisztro kaja, teljesen indokolatlan a hype. A jegestea egy sima pickwickes, fagyasztott gyümölcsös lé volt,kb 1300 forintért. Sajnálom, mert a hely maga kellemes és erre szántunk egy étkezést.