2018. november 29.a párjával járt itt 35 Voucherrel mentünk, de sajna egy szolgáltatás mégsem tartozott bele a voucern felsoroltak közül az ingyenesen igénybe vehetők közé. Pedig tényleg az érdekelt volna minket legjobban ! Amikor egyeztetni akartunk a személyzettel, a nélkül állították, hogy mi a helyzet, h megnézték volna a voucert.
Úgy kellett könyörögni a másnapi személyzetnek - aki csodák-csodája, mégiscsak megtalálta a voucheren azt. Nem tudni, ki hibázott. A voucert értékesítő - szerintük. Ami kizárt, mert egy olyan szolgáltatásról beszélünk, ami egyedülálló a hotelben, így maguktól az értékesítő nem találhatta ki azt a megnevezést ! Hogy véletlen történt, h rajta volt a listán, v direkt, csalogatónak. . . . Maga a tulaj is csak hümmögött. Az ételek finomak voltak egyébként, a személyzet NAGYON KEDVES ! ! ! De a szálloda utcai frontja NAGYON HANGOS ! ! ! ! Persze itt vannak az olcsóbb szobák.
2018. november 23.barátokkal járt itt 45 Többet vártam, mivel régi, patinás helynek van beállítva a szálloda - nekem így jön le a honlapjukról. A hangulat családiasan indult, aztán barátságtalan része is volt rögtön, de leginkább nem túl kedvesen végződött. A wellness részleg kicsi - ez még nem gond, ha nincs zsúfoltság. ( Nálunk nem volt, direkt úgy mentünk.
A jacuzzinál kiírták, h karbantartás, aznap 16 órától. Vasárnap volt, amikor érkeztünk. Értem, h sokan ilyenkor már hazamennek a hétvégéről, de sztem lehetett volna ezt hétköznap végezni. Úgyhogy aznap gyorsan 1/2 órát tudtuk használni érkezés után. Másnapra megvolt a karbantartás - ami egyébként egy sima vízcsere volt ! ! ! ! Örültünk, mivel rossz volt az idő, esős. S mivel jacun kívül egy kisebb úszómedence volt, meg szauna, nem vágytunk a hideg vizű úszómedencébe, s így a szaunát variáltuk a jacuval. . . volna. Mindennel előre kellett szólni, h használnánk. Érthető, 2-en voltunk a wellnessben. Ámde már a délelőtti wellnessbe érkezéskor közölték kb 1/4 10-kor mondjuk,h: " Egészig megy. "
Nem, nem addig megy és aztán majd újraindul, meg automata, nem. Addig megy most és aztán jó lenne, ha nem jönnénk - ezt éreztették. S valóban így is volt. A nő, aki manuálisan kezelte a jacut, leállította, azt sem mondta, bocsika. Délután voltunk oly merészek, h megkérdezzük, használhatjuk-e a jacut? Mondták igen, de kb 40 percet. Így, kerek perec, semmi sajnálom. Használtuk is, de aztán leálították. Most viszont még a fáradtságot sem vették, h szóljanak előre, h mikor, meddig. . . . Annyira spórolnak tán a működésével - nekünk ez jött le. Amúgy cellux-szal (! ! ! ! ) volt betapasztva a fal egy jelentős része és több kisebb a lépcsőházban. S voltak egyéb hiányosságok is, ami pancser, olcsó és nem illő egy hotelben. Meg kopottas a bútor. Ezek engem nem igazán érdekelnek, amíg nem veszélyes és ahhoz mérten kell érte fizetni. Itt az árért picit többet vártam.
2018. november 23.barátokkal járt itt 35 Természetesen, aki azt szereti, h teleeszi magát és bírja is, annak tökéletes hely ! :)
Valóban rengeteg a választék, főleg húsból. A köretek és saláták normálnak mondható választékot takarnak, mint pl. egy wellnesshotelben. A gyümölccsel és desszertekkel én most kissé elégedetlen voltam.
mivel az ananász és sárgadinnye ehetetlenül ízetlen és kemény volt. Mutatós, persze, de már a színén látszódott, h nem a legjobb. Tudom, nem idénygyümölcs nálunk, bár, manapság minden kapható egész évben, általában finomabb a szezonjában. A desszertek nagyon édesek, néha túlnyomva cukorral. A fagyiból 2 féle volt, de nagyon műízűek. Gyümölcsöt egyik sem látott. Javaslom pl. marcipán - ÍZŰ fagylalt elnevezést ilyenkor. De a levesek többsége finom volt, a szusi isteni ! ! ! ! ! S persze látványos, h frissen sütnek kívánságra húsokat.
2018. október 19.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves családi hely, ahol tényleg figyelnek a vendégre ! ! ! Kicsi hely, de a kinti terasz-rész hangulatos; Olaszországból hozatott leanderekkel. Bent rendelünk és fizetünk, de kihozzák a rendelést. Viszont amíg a társam fizetett, az én általam már kiszedett fagylaltot visszatette többször a kiszolgáló hölgy mindig pár MÁSODPERCRE is a fagylaltos pult hűtőrészébe !
! ! Isteni a kávé és a sütijük is. Nem tudok negatívot mondani Róluk ! ! ! !
2018. október 19.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször voltam már itt; évekkel ezelőtt is. Sajnos romlik a hely színvonala. Ételekben és kiszolgálásban főleg. Lehet, h kevés munkaerő dolgozik ott mostanság, de mi épp nem egy zsúfolt hétvégén voltunk és így is elég sokat kellett mindenre várni. Míg egyébként több pincér beszélgetett egymással a konyha mellett. . .
Az ételek kisebbek lettek, minőségileg nem minden friss - kiszámíthatatlan. Az italokból itt még teljesen viszont nincs kispórolva az összes alkohol !
2018. október 19.barátokkal járt itt 55Nagyon jó hangulatú hely!
Korabeli - jellegű és eredeti régi berendezések, kiegészítőkkel,
fakeretbe helyezett újsággal.
Étel kevésbé kapható itt - inkább a Kopaszi gáton.
A Kopaszinál lévővel összehasonlítva ez kellemesebb, nem annyira zsúfolt hatású.
Az árak nem túl olcsók, de közepesnek mondható.
2018. augusztus 17.barátokkal járt itt 45Többször jártunk m,ár itt; azt kapunk, ami várható.
Ráadásul a környéken nincs nagyon más hely, ami nyitva lenne 05 óráig !!!!!
Nem puccos hely, nyilván. De normális a kiszolgálás és jó minőségű a fehérbor. Nincs ugyan édes , sőt féledés sem belőle, amit azért nehezményeztem, ámde nem egy vizes bort kap az ember !
2018. augusztus 17.barátokkal járt itt 25 A hangulat. . . . egész kellemes. Bár épp foci VB ment és kihallatszott a kinti részre - elment. Az étel meglepően jó volt; magyaros, zsíros, de olyat rendeltünk. Az ital gépi lötty, amit jelezhetnének az árlapon. jó drágán ! ! ! ! ! Nem limonádé, hanem valami tonikhoz hasonló higított vacak.
A pincérnő többet beszélgetett másokkal, mint kiszolgált, de belefért az idejébe. Viszont a számla kihozatalakor nekünk mondta az igét percekig. Gondoltam próbál jópofizni a fizetés előtt. Oké. De akkor még rátett egy lapáttal, így kiderült az igazi cél: előadta, h a sóherebbek több borravalót adnak, mint a gazdagok. Példát is hozott fel: közölte, h mennyi borravalót ad az,akinek pl. 4700 a számla végösszege. Mit ad Isten, nekünk 4. 710 FT volt, de erre nem illik 5000-ig adni ám ! ! ! ! Nem volt kedves az előadása, inkább nagyon is alattomos.
2018. augusztus 10.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely külsőleg szép, az ételkínálat viszont nagyon mutatós! ! ! Sajnos annyira nem szuper az ízvilág, mint amennyire a külsőségből gondolnánk. A fagylalt nagyon -nagyon szépen van kidíszítve, de elég drága. Ráadásul a díszítés zavaró, mert általában igazi és rengeteg gyümölcs található a fagylaltok tégelyénél.
De én úgy tapasztaltam, h NEM IGAZI GYÜMÖLCSBŐL készült. A legtöbb egyébként ízlett nekem - 8 félét ettem. 6 finom, 1 felismerhetetlen műédes (ananász) és 1 műcitromízű (mojito? ? ? ? ) volt. Klíma nincs, a ventilátor kissé segít.
2018. július 20.barátokkal járt itt 55Itt azt kapjuk, ami várható egy ilyen jellegű helyen.
Tipikus kocsma - jellegű, olcsóbb hely.
A kiszolgáló hölgyek nem viszik magukat túlzásba, csak maximum a férfiaknál.
De az alapitalok ( bor - sör ) nem drágák .
Van kis kiülős rész is.
Kissé hangos tud lenni a villamos, de persze nem állandó a zaj.