2018. május 17.barátokkal járt itt 55Potom árért nagyszerű, házias ételek, nagy választékban ! ! !
Olyan, mint egy trófea, de persze nem annyira "puccos ".
Ami sok szempontból jó tud lenni.
Másfél órát tartózkodhatunk ott, 1 ital fogyasztása kötelező, ami üdítő és alkoholos is lehet.
Az ételek finomak, önkiszolgáló jelleggel szedhetünk, mint például egy wellness hotelben.
2018. március 31.a párjával járt itt 45 Kuponnal vettük igénybe a szállodát, nagyon olcsón, féláron. Sajnos a vásárlás honlapján a hozzászólásokban elég vegyes vélemények voltak. Leginkább a szobát húzták le, a többi dologban kevés kivetnivalót találtak. Nyilván az ilyen vélemények szubjektívek is lehetnek. Meg persze szobafüggő is.
Valóban csak az ágy volt kissé viseltes; a kifekvése nem volt a legkellemesebb, de nagyo9n vészes sem. A ételek kitűnőek voltak. A wellness nagymedencéjének vize valóban hűvösebb az átlagnál, de nem vészes. Van 2 másik jacuzzi, amelyik melegebb, sőt forróbb. Az élményelemek pedig 60 perc alatt 55 percet mennek, és sokfélék.
2018. január 5.barátokkal járt itt 15 Nagyon sokszor jártam már itt; de 2 éve nem. Sosem volt a kedvenc helyem; de csoporttal szoktunk menni, alkalmazkodtam és az ételek 8-10 éve nagyon jók voltak. Mostanra egyre rosszabbnak vélem a helyet. Egy tag a csoportból rendszeresen/naponta jár oda, mégis türelmetlenül és siettetve beszélt velünk a pincérünk.
Elfelejtett rendelésre közölte, h tőle aztán nem rendeltünk - kár, h a hangsúly és a stílus nem jöhet itt át. ! ! ! Kimérve a 3 típusú borból csak száraz van; ezt is igencsak érdekesen hozta a tudomásomra. Mivel le sem vetkőzhettünk és rendelni kellett, nem volt idő megnézni itallapot. Édes v félédes fehérbort kértem volna, mire közölte. - "Száraz". Én feleltem, h nem azt kérnék, mire ő: "száraz", kérdeztem pezsgőből? A választ tudják. . . . Aztán kioktatott, h borokból a száraz az igazi, s persze vágta a pofákat rendesen.
2018. január 5., csoporttal járt itt 15 Hogyan NE VEZESSÜNK ÉTTERMET ! - ezt mutatták meg. Céges foglalás volt, de mintha nem is lett volna. . . Túlvállalták magukat, de többszörösen. - Személyzet kevés volt, de inkább beszélgettek és cigiztek, mint italokat hozzanak. - Az italokat állandó 3/4 órás! ! ! ! ! késéssel hozták és még le is tagadták, h így lenne.
- Nem oda ültettek, ahová megbeszéltük. - A bowling részlegen akartak felszolgálni komplett , jó előre megrendelt menüsort. ( Nem pizzaszeletet)
- Tök sötétben kellett volna ennünk,söröző részen. - Az "étel" 1 fogás kivételével KRITIKÁTLAN ! - A vegyestál moslék jelleggel virított a tálon, mintha csak rádobálták volna. Egy 4 éves gyerek szebben tálal. - Csirke tollas volt és sületlen, az étel hajas. - A sült krumpli 6 órája sült ki.
2017. szeptember 4.barátokkal járt itt 55Siófokot nem szeretem, mivel elég zsúfolt szokott lenni.
Ez az Ezüstparti részen idén is érezhető volt.
Rengetegen voltak. Mi nem tudtuk előre ugyanis, hogy ingyenes egész idei évben a strand !
Többféle hagyományos strandi étel található meg, persze elég drágán.
De maga a part tiszta volt, a vízi bejáratok és eszközök is; sőt, még a mosdó is ! ! !
2017. augusztus 24.a párjával járt itt 45Többször jártam itt.
Ételek tekintetében nem csalódom sosem.
A pincérek némileg unottak lettek. Sajnos.
Van, amikor 2 szót nem tud beszélgetni a vendég, mert folyamatosan kérdik, hozhatnak-e még inni, illetve sokszor pedig úgy kell vadászni rájuk, h kérnénk még valamit. . . . Ez utóbbi akkor történik, ha más, nagyobb (! ) társaság van jelen - persze.
2017. augusztus 23.barátokkal járt itt 25 A kiszolgálás megdöbbentő volt - negatív értelemben ! ! ! ! A felszolgáló hölgy tulajdonképp eldöntötte, h mit kérjünk, amikor 2 ételről kérdeztünk ! ! ! ! ! ! Könyörgöm: MI kérdeztünk és mi KÉRDEZTÜNK - azért, h döntsünk. Nagyon határozottnak is lehet nyilvánítani (főleg, ha férfi mondja. . .
), de inkább SZEMTELEN ÉS TÜRELMETLEN volt. Többet kacérkodott, mint felszolgált ! ! ! ! Plusz:
Nyilván kinek mit jelent az ár-érték kategória. No meg az adagok mérete. Én többet vártam. Összességében puccos hely - legalábbis annak akar látszani. . . Némely ételnél fellengzősnek találom a leírást és sajnos kicsik az adagok - főleg az adagokhoz képest. Ehhez képest viszont az árak szerintem magasak. Pedig a hely külsejével nincs semmi gond.
Vakvarjú Vendéglő - Buda válasza
Nagyon sajnáljuk, hogy csalódnia kellett éttermünkben. Észrevételeit természetesen jelezni fogjuk üzletvezetőnk felé. Bízunk abban, hogy a jövőben ad nekünk még egy esélyt és újra a vendégeink között üdvözölhetjük majd. Üdvözlettel: VarjúCsapat
2017. augusztus 29., Vakvarjú Vendéglő - Buda, VakVarjú
2017. augusztus 16.barátokkal járt itt 45 Mivel nyereményvoucherrel mentünk, elképzelhető, hogy ezért kaptunk nem túl igényes szobát. Értem ez alatt, hogy a festékek és a bútorok is elég kopottak voltak. Bár tényleg ez a legkevesebb számomra. Mindenki írja, milyen kedves a személyzet - valóban. Egy kivétel volt, aki az unott 20-as srác-kategória.
Akkor is állandóan el akarta vinni a tányéromat, amikor keresztbe álltak az evőeszközök. Úgy vidította fel magát, hogy még "be is szólt" nekem, mondván, -" vicc volt. ". Számomra nem volt jó vicc . Az étkek fantasztikusak, bőségesek. Nekem nem tűnt kevésnek az italválaszték. A fagyi elég jeges, de a sütik ( nem tudom, h a torták is tán ) helyben sütöttek! ! ! ! ! ! Isteniek ! Bár az étterem elég szűkös telt háznál. A wellness kívül szinte tökéletes, belül furcsa a jacuzziban lévő buborékmegoldás. . . . a többi nagyon jó.
2017. július 12.a párjával járt itt 55Fantasztikus hely !
Csak ajánlani tudom!
A kifőzde és étterem keveredik itt.
A falon egy régi csap, hisz itt kézzel lehet enni a halat és utána kezet lehet mosni.
Állandóan sokan vannak - nem véletlen.
Nem drága, és nagyon friss minden - hisz pörög az étel.
Ennélfogva csak 2-3 percet kellett várnunk, hisz mindig sül a hekk.
2017. július 12.a párjával járt itt 35 Sajnos csakis úgy tudok fogalmazni, hogy ezért az árért senki se várjon túl sokat. . . . Minimum egy tisztasági festés elkélne, kívül is. Leginkább a klíma hiányzik; annyira áll a levegő bent, h elviselhetetlen. Tudom, ár-érték arány. A személyzet mosolygós, de sok mindennél tapasztalatlanság fedezhető fel e mögött.
Az erkélynél igencsak szükséges lenne egy elválasztófal ! Leginkább a 80-as évek üdülőjéhez hasonlítható az egész. Spóroláshoz kiváló, ha valaki elviseli ezt a feelinget.