2017. június 8.a párjával járt itt 25 Korábban nem voltak oly problémák, mint most, mivel akkor más évszakban voltunk. Idén júniusban voltunk, pont azért, h a kinti medencéket is használjuk. Katasztrófa volt, h 1 (! )medence üzemelt kint. Ezáltal a gyerekek is a felnőttekkel vannak egy nem túl nagy medencében. Az árnyékos részek foglaltak. Úszni nem lehet benne persze.
36 fok volt, a víz pedig forró ! Mindenkitől erre panaszkodott, h nem túl kellemes így. A legnagyobb gondom ezzel az, h a honlap azt írja: 05. 01-től működnek a kinti medencék. NEM JELEZTÉK, H NEM ÍGY LENNE. A szállodának nincs wellness részlege; a fürdőbe kell átfáradni. A hotelben arra nem méltattak, h válaszoljanak a finoman feltett kérdésemre, miért történik mindez ! A fürdőben egy használtas papír jelzi, h: "műszaki okok miatt". A hotelben azt hallottuk egy vendégtől, amire jómagam is tippeltem: csak a főszezonra indítják be a kinti medencéket, 06. 17-től. . . . Ezzel nem is lenne gond, ha JELEZNÉK PL A HONLAPON ! Annyira nem olcsó a szálloda, h ne szeretném kihasználni egy nyári hőségben a kinti lehetőségeket ! A benti vizek is forróak, egy kivételével. Ám az sem hűs. Egy fürdőmester pedig kérdésemre jelezte, h: "ó, már rég elavultak a hőfokot jelző táblák; mindegyik víz melegebb a kiírtnál". A szoba meg jégverem, ami 2 percig kellemes. Központi klíma mehet. A szoba klímája nem működött. Egyetlen pozitívum az étel volt. . . Csak ha ilyen mininyaralást akarok, akkor mehettem volna olyan helyre, ahol nincs is kinti részleg. . .
2017. március 30.a párjával járt itt 45 A szálloda megfelelő; tiszta, kedvesek, étel a szokásos alap-választék - szerintem elegendő. De amíg odáig eljutottunk, hogy lefoglaljuk a szobát; az katasztrófa volt. - Hónapokkal a lefoglalás előtt rákérdeztem, hogy megkapom-e végre a nyereményvoucherem, mivel nyertem a wellnesst. 1 hölgy reagált, hogy küldi.
Hónapokig semmi sem történt, aztán megint érdeklődtem. - Közölték: a hölgy nem dolgozik már ott, így nem tudnak rólam semmit (? ? ? ? ). - Elküldtem a levelezést; rákérdeztek, ÍRJAM MÁR MEG A VOUCHER SZÁMÁT! ! ! ! Amit ugye még nem küldtek ki. - Nagy nehezen elküldték végül, ám amikor konkrétan lefoglaltam a szobát, a visszaigazoló e-mail után pár órával jött egy újabb mail egy másik alkalmazottól, hogy még sincs szabad hely, csak a drágább szobák közt. . . . Értem, hogy a sales-es próbálkozik, de nem látják egymás levelezését? ( A visszaigazoló hölgy szerint nem. . . . )
2016. december 20., csoporttal járt itt 45Régebben párszor jártunk itt; akkor talponállóbb hangulata volt.
Most " kényszerűségből" kerültünk oda, hisz a környéken minden bezárt 23 órakor vagy éjfélkor.
Nem az elfogyasztott ital beszélt belőlünk, de abszolút nem olyan a hely, mint amilyen a híre; gyanítom kb 20 évvel ezelőttről.
A pincér kedves volt és humoros, de nem szemtelen.
Megérte ide bemennünk !
2016. december 20., csoporttal járt itt 25 Pár éve voltam már itt; akkor a zsúfoltság és a hangzavar elviselhetetlen volt. A külsőbb részen ugyanis olyan közel vannak elhelyezve az asztalok, hogy csak azt a 6 embert lehet hallani, akik a körülöttünk ülő asztaloknál ülnek, míg a szemben velem ülővel csak ordibálva lehetett kommunikálni - vagy activity által. . .
Csapatunk többi tagja miatt adtam egy esélyt, ugyanis csak 1/2 órára ültünk be. Most belsőbb, fotel-jellegű nagyobb asztalt kaptunk, így a zsúfoltságból eredő hangzavar elviselhető volt. Viszont a pincérünk annál szemtelenebb volt ! Amikor rendeltem 1 dl bort, eleve nem akartam többet, hisz tényleg továbbmentünk, illetve ami a lényeg, hogy nem volt náluk fehér, de inkább semmilyen édes bor. Erre a pincér szemtelenül - nem kacérkodva - megjegyezte, h : " Csak egyet kérek? " - Igen. Hisz nincs édes és ezt a bort nem ismerem - mondtam én. Erre ő: - Naaaaaa ! Hangsúlyozom, nem kedvesen, sokkalta inkább a link , szemtelen stílusban. Ami lehet, h menő a 16 éveseknél, sőt kötelező tán, de ez nálam nem jön be, hisz egy ekkora forgalmú és ekkora helyen mindössze 2 féle fehérborból választhattam.
2016. december 1., kollégákkal járt itt 55 Nem csalódtam. Többen ajánlották a helyet és javarészt megállja a helyét a kapott információ. Nagy adagok vannak, bár nem hatalmasak,nem drága a hely, de azért nem annyira olcsó, mint mondták. Parkolni kitűnően lehet, bár kívülről nem tűnik fel és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
Az étlap kitűnő küllemben és az étterem is szépen berendezett. Összességében igényes.
2016. október 19., csoporttal járt itt 15No igen; nem minden a szép környezet.
Nem én választottam a szállodát, rendezvényen voltunk ott.
A konferenciaterem nem szellőzött megfelelően majd' 200 emberre...
Az ételek elmennek, választék kevés - bár nekem elég volt.
Viszont összességében a szolgáltatásokat nem ilyennek várnánk el egy 4 *-os helyen.
2016. október 18.a párjával járt itt 45Nagyon finomak voltak az ételek,a személyzet kedves,kényelmes ágy.A wellness részleg nagyon jó, ámbár az élményelemek működhetnének többet. Ami viszont szerintem megengedhetetlen, hogy a tisztaság ne legyen elsőrendű...Nagyon koszosak a szőnyegek az egész szállodában és rengeteg a pókháló.
2016. október 18.barátokkal járt itt 55Több Lipóti Pékségben fordultam már meg.
Néha az az érzésem, mintha nem egy közös vállalkozás tulajdona lenne - legalábbis nem tűnik azonosnak mindenben az üzletpolitika.
Ugyanis itt valóban érezhető a figyelem.
Szerintem mondjuk régebben összességében jobbak voltak a hálózatukban a sütemények, de ezen a helyen - talán a nagyobb forgalom miatt- nem gondolom, nem érezni rajtuk, h másnaposak lennének a sütemények.
2016. október 12., kollégákkal járt itt 55Nem egy frekventált környéken van. . .
Ráadásul inkább munkásemberek járnak erre, hisz Csepel Művek területére esik.
De abszolút házias ízek és hatalmas adagok ! ! ! :)
Akkora a kis adag, mint máshol egy nagy! Ez nem túlzás !
Nagy a választék is.
A helyre ráférne egy kis festés, felújítás, de nem a külcsín számít !
Ami még fontos: nagyon gyors a kiszolgálás !
2016. október 6.barátokkal járt itt 25A pincérek valóban nagyképűek - ahogy most olvastam egy értékelésben.
A borválaszték elég nagy, édes borból viszont nem és iszonyú drága ! ! ! !
Nem értem, miért nem lehet 500 Ft alatti bort tartani. . .
Vagy csak üvegeset tartani sok féléből.
Az étterem hangulatos.
Az ételek viszont katasztrofálisak. Nem frissek, szöttyedtek, ízük átlagos.