2016. szeptember 29.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A wellness nem pici annyira, mint mások írják, de valóban nincs medence.
Viszont a jacuzzi általunk beindítható.
Nagyon hiányzik egy kinti medence.
De legalább kint lehetett kicsit napozni.
A szoba nagyon pici volt, a parkolás katasztrófa.
Az ételválaszték normál - pont elegendő. De nagyon ízletes és jó minőségű !
A személyzet kedves, de nem túláradó.
2016. szeptember 29.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tudom, relatív, h messzi. . . Az étkezés volt, ami már túlságosan is bőség zavara. . . :)
Már az előételekkel jól lakunk. Nincs mindenből sok választék, de a desszertből igen ! Minden friss, és hazai közeli területekről származik. A kinti medencék közül az egyik eléggé eldugott helyre esett a mi szobánktól, ami a 2 emeletes résznél volt.
Erről tájékoztatást sem kaptunk és kint sem jelöli pl tábla a másik medencét. Illetve a recepciós nem segített említeni, h nem mindegyik lift megy mindenhová. Persze rájöttünk, meg a labirintusban is közlekedve kiismeri magát az ember - bár 1 napig nem megy ki kétszer ugyanazon az ajtón. . . :)
A személyzet kissé fagyos és távolságtartó. Néha lekezelő is talán. De összességében jól éreztük magunkat.
2016. szeptember 29.barátokkal járt itt 45 Kétszer is voltam itt a nyáron. Egyszer borzalmas esős hétvégén és egy csodás napsütöttén. Első alkalommal az volt a nagy pozitívum, h mindenféle szállodán belüli programok vehetők igénybe - ingyenesen. A programfelelős hölgy igen sokrétű, bár van olyan terület, ahol kezdő, de még fiatal és nem feltétlen figyel a résztvevőkre.
De sokkal jobb volt így rossz időben. A jó időben lévő hétvégénken pedig az élményelemek ( 3-4 db )nagyon keveset mennek; átlag 5-5 percet egy órában. Szombaton ráadásul kint nem működtek. Ha szóltam, akkor sem. Az étteremben nem igazán takarítják az elkoszolódott pultokat, kiömlött narancslevet az automatánál. Sosem. A koszt viszont kiváló. Bár korán kell érkezni vacsorához, mert későre már nem marad mindenből. Az alkalmazottak nekem sokszor túl negédesek, de pont ezért is volt érdekes, h sok a tizenéves fiatal, akiket arra tanítanak, h állandóan vigyorogjon, de a narancslét csak akkor takarítják fel, ha megkérem Őket. . . Az egyik külső medence talaja igen érdekesen felvált alulról és hullámos, benyomódó, amikor rálépünk. De összességében viszont figyelnek azért ránk és kellemes a hely. Csak én kissé többet vártam, mivel elég neves hotel.
2016. május 17.barátokkal járt itt 55 Régi a hely, bár azóta persze tulajdonosváltás volt. Az italok nagyon olcsók, az ételek közepes árfekvésűek. Nálam sajna pont nem volt egy olyan étel, amit a honlapon kinéztem, de a többivel elégedett voltam. Viszont mindig újítanak azért valamit. Készségesek a pincérek; felvilágosítanak elég részletesen, ha kérdezünk.
Bár a honlapon nem szerepelt csak száraz fehérbor, de helyben már volt ! Hagyományos hely, ahol az ételek ízével szeretnének aránylag házias hatást elérni és nem a külcsínnel.
2016. február 7.barátokkal járt itt 35 2 éve ezt írtam: "Kissé eldugott szálloda, de ezáltal csendes. A személyzet nagyon szolgálatkész. A negatívumok közül kiemelném, hogy igencsak ráférne egy festés a szálloda minden objektumára. A park nagy és gondozott, a tó már kevésbé. A parkra néző kis terasz épp megfelelő, bár a szúnyogháló szakadt volt.
A wellness fantasztikus, de igen kicsi. Hétköznapra megfelelő. Az ételválaszték igen nagy, főleg a házi készítésű hústermékeket emelném ki. "
Azóta annyi változott, h a víz igencsak MARJA A SZEMET! ! ! :(
Másoknak is, kb 10-ből 9 embernek. Volt, aki ezért ment haza korábban. . .
2015. december 6.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mások, elég sokan ajánlották már régebben is. Sajnos elég messze van tőlem, de megérte elmenni! Valóban fantasztikus, házias ízekkel találkoztunk ! A kiszolgálás is kedves.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ! Bár mindig ilyen ajánlást kapna mindenki Végre egy hely, ahol nem csalódtam !
2015. november 30.barátokkal járt itt 15Csalódás volt számomra.
Korábban jártam itt évekkel ezelőtt. Akkor közepesnek minősítettem volna.
Az italokkal el vannak szállva... Tudom, belváros.
A kiszolgálás lassú. Sőt, kérdésünkre 40 perc várakozás után kioktatást kaptunk, h sokan vannak és éppen fő az ételünk.
Mindezt kulturáltabban is lehetett volna.
2015. november 30.a párjával járt itt 55Többen ajánlották már a helyet. Mindenki ódákat zengett róluk.
Nem csalódtam; tényleg minden a vártnak megfelelő volt; pedig nem lakom közel !
A pincérek kedvesek, az ár abszolút nem magas, az ételek nem kis adagok !
Kérésre kicsit át is lehetett variálni az ételt; ezt mostanság nem annyira díjazzál máshol.
2015. november 30.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon ízlett a hamburgerük; nem volt kevés hús benne.
A pincérfiú kedves volt; nem siettetett, pedig már zárt a konyha.
A limonádéban volt mesterséges citromlé is, de még pont elviselhető arányban. Bár igaz, h házinak titulálták...
Szerintem házinak csak az igazi citrusokkal készült ital nevezhető .
2015. november 30.barátokkal járt itt 15A hely hangulatos, de az asztalok minimálisan a poharak pedig iszonyú koszosak voltak !
Az étel nem friss; olyannyira, h a gombás szósz - amiben gomba csak elvétve akadt, az is apró darabokban vagy szárított lehetett - kifejezetten büdös volt !
Pedig manapság egy tejszín vagy tejföl nem 3 napig áll el...