2016. augusztus 29.családjával járt itt 55 Hatan töltöttünk itt három éjszakát. Előre csak két éjszakát foglaltunk, mert jelezték, hogy esküvő lesz. (Viszont bajba kerültünk, mert egy poroszlói vendégház nem fogadott minket a hetekkel előbb lefoglalt éjszakára, arra hivatkozva, hogy rokonok érkeztek. Erről minket nem értesítettek, csak amikor szerettük volna elfoglalni a szállást.
A Hableányban látták kétségbeesésünket és segítségünkre voltak,amit ezúton is nagyon köszönünk! Tiszta, rendes szobák, kiváló ételek. A málnalevest külön kiemelném. Szúnyogok nem zavartak, mivel megfelelően gondoskodnak a szúnyoghálóról. Fantasztikus csapat, még találkozunk! Ajánlom mindenkinek!
2014. június 1.családjával járt itt 35 Régóta nem jártunk itt, de most külföldről hazafelé tartva szerettünk volna jót enni. A latte-mat a pincér felszolgálás közben kiöntötte, ami előfordul, de őt nem zavarta, hogy a kávéban úszott a kanál, az alátét kistányér és minden. Az ajánlatban szereplő salátalevest is most ettem náluk utoljára.
Nem tudom, hogy a szakács megkóstolta-e? Azután a társaságból ketten is dödöllét rendeltünk. Ízetlen volt és tocsogott a zsírtól. Bízom benne, hogy az, hogy szinte az egész a tányéron maradt jelzés volt számukra, hogy valami nem stimmel. Az adagok viszont hatalmasak. A gulyáslevessel a többiek jól jártak én pedig jól laktam a kenyérrel. Ha legközelebb arra járunk, újra megpróbálom, hátha visszatérnek a régi jó emlékek és ízek.
2014. április 30.a párjával járt itt 25Ajánlották a helyet, azért próbáltuk ki hétköznap, 14 óra körüli időben. Kinti része a város sétáló utcáján van. Mi bent ültünk.
Zsúfolt a hely. A levesről az étlap szerinti feltét lemaradt. Az olasz tésztás ételben a hús rágós volt. A calzone tésztája pedig megégett.
A kiszolgálás (hölgy) kissé arrogáns, amit elnéznék, ha az étel hibátlan.
2014. április 30.családjával járt itt 55 Fiam "csalt" ide minket, mivel szeretünk új helyeket kipróbálni. Szombat délután az én gyerekeimmel kb. egyidős tulajdonosok is ott voltak, részt vettek a munkában. Döbbenet volt számunkra, amit alkottak. Csak dicsérni tudom őket! Az előző étkező helyeiket is kipróbáltuk. (levesező, tésztázó)Hiba nélkül teljesítenek.
Az étlapon nem a hagyományos ételek szerepelnek. Mertek újítani és nagyon bejött. Úgy tudom népszerűek az egyetemisták körében, de most már én is viszem a hírüket. Én vega menüt ettem náluk, fantasztikus volt. (kukorica leves, sütőtökös rizottó tojással)A fiúk húsos menüt választottak (csirke,kacsa)Nagyon meg volt elégedve mindenki. Kiszámítható árak és a menü három fogását magam válogathatom össze a minden nap más menüsorból. A hely ízléses, gyors, udvarias kiszolgálás. Én nagyon finnyás vagyok, de ők nálam maximálisan átmentek a vizsgán. Drukkolok nekik és sok vendéget kívánok!
2014. április 30.családjával járt itt 45Az önkiszolgáló salátás pultot nagyon szeretem! Nagy a választék, hatalmas adagok. Amikor Hévízen vagyunk ide mindig elmegyünk. Tudjuk, hogy mire számítsunk, évek óta tartják a magas színvonalat. A családban mindenki megtalálja a számára megfelelő ételt. Vadhúsok, saláták,könnyebb ételek is vannak. Igényes a berendezés, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás.
2014. április 30.családjával járt itt 45Többször jártunk itt az elmúlt években.Idén kicsit csalódtam.Nem volt számomra kiemelkedő az ízvilág. Úgy emlékszem, hogy tavaly sokkal jobb ízélmény volt számomra, ezért vártam annyira, hogy idén is ott együnk.A kiszolgálás megfelelő.A helyi ételek megtalálhatóak az étlapon.A dödölle jó volt!
2014. április 30.családjával járt itt 55Az élményfürdőből szoktunk átmenni az étterembe, nem szállóvendégként ettünk ott.
Nagyon figyelmes és kedves a kiszolgálás.Kifogástalan ízek.Zalai házias ételek is megtalálhatóak az étlapon. Kedvencünk:eperleves,dödölle, de szinte mindent megkóstoltunk már az évek során.Szívesen ajánlom!
2014. március 31.családjával járt itt 55 Szinte a nyitástól járunk ide. A városban nem találtunk számunkra ennél jobbat, pedig kerestünk. Az olasz ízek szerelmeseinek ajánlom! Ha vendég jön hozzánk más városból vagy külföldről, ide mindig elvisszük. A fiúk mindig udvariasak. Kiváló alapanyagok,gyors kiszolgálás, egyedi kéréseket is igyekeznek teljesíteni.
A napi menü miatt is többször megyünk hozzájuk. Látszik, hogy szívvel,lélekkel vezeti a tulajdonos ezt az éttermet.
2014. március 31.a párjával járt itt 55Évek óta megbízható minőség. Figyelmes, udvarias kiszolgálás. Az ételek kiválóak, bőségesek, házias ízvilág. Sajnos a mi egyik kedvencünk (gomba leves) lekerült az étlapról.Remek hangulat és programok jellemzik ezt a falu végi csárdát.Rendezvényeknek is kiváló, nagy tere is van.Itt még nem csalódtunk.
2014. március 27.a párjával járt itt 55Évek óta rendszeresen járunk ide a férjemmel és barátokkal is, szeptember és április közötti időszakban. Nem véletlen, hogy visszajárunk. Fantasztikus hely, mindenben maximálisan teljesítenek. A termálfürdő közel van. A nyári kánikulai időszakon kívül nincs zsúfoltság. Kevés fürdőhelyen üzemel ennyi szabadtéri medence a téli időszakban is. Az országban több termál fürdőhelyen jártunk már, de eddig ez a legjobb.