2014. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 55 Színvonalas, minden igényt kielégítő szálláshely, kedves személyzettel, családias légkörrel. Egy hetes nyaralásunk alkalmával nem találtunk kivetnivalót semmiben. A környezet gyönyörű, a szoba kényelmes, a wellness részleg tiszta, a külső-belső medencék gyerekekkel is jól kihasználhatók. Az ételek finomak, bőséges a kínálat.
A szálloda elheyezkedése is tökéletes, közel van a balatoni strand, és Keszthely is könnyen elérhető akár autóval, akár kerékpárral. A település is sok programlehetőséget kínál a nyári szezonban.
2014. június 11.gyerekekkel járt itt 55 Egy szuper hosszú hétvégét töltött el családunk apraja nagyja a Sherpa vendégházban. Csodálatos környezetben egy családiasan berendezett házikó várja az ide érkezőket. Zebegény és környéke gyönyörű, sok-sok látnivalóval vár mindenkit. A parkosított kertben játszhatunk, pihenhetünk, a teraszról hallgathatjuk a madarak és a békák "zenéjét".
Kirándulhatunk, jókat alhatunk, ehetünk. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az elvonulást, a természetet és a barátságos fogadtatást. A minimum 4-5 nap, mert kevesebb úgysem lesz elég - mi még maradtunk volna :-)