2016. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 55Ez a néhány nap minden szempontból kiváló volt. A szoba,az ételek, a wellnes, a személyzet. Nagyon figyelmes volt a szálloda részéről a pezsgős szülinapi köszöntő! Fantasztikus volt a helyben készített torta is! Köszönöm
2014. november 17.gyerekekkel járt itt 55 Lenyűgözött a szálloda. Egy új, modern épület, ami tele van gyönyörű festményekkel, a wellnesz különböző szobrokkal, az étterem, a lobby gyönyörű tiffany lámpákkal. A modern és "régi" ötözete egy különös meghitt hangulatot sugároz. Azon túl, hogy a szálloda nagyon szép, tiszta, kiváló a wellnesz részleg, kitünőek az ételek, a személyzet különösen kedves és figyelmes.
Ott tartózkodásunkkor igénybevettük a masszázs szolgáltatást, ami szintén kiváló volt. A masszőr hölgy végtelenül kedves és rendkívül jól masszíroz. Nagy öröm volt számunkra és igazi kikapcsolódás az elmúlt néhány nap. Ismerőseimnek mindenképpen ajánlani fogom.