2013. november 20.barátokkal járt itt 55 2 éjszakát töltöttünk a szállodában baráti társasággal. remekül éreztük magunkat, a személyzet fantasztikus, nem tudtunk olyat kérni, amit nem teljesítettek volna azonnal. A reggeli először szegényesnek tűnt, mert a szállodában csak kevesen voltunk, de amint rákérdeztünk, hogy kaphatunk-e meleg ételt is szinte pillanatok alatt előteremtették a csodálatos szalonnás rántottát!
Remek a séf, az ételek ízletesek és bőségesek. A fürdő rész csodálatos, az új úszómedence remek lehetőség, hogy a termál vizes medence és az élménymedence használata előtt még néhány hossz leúszásával felfrissüljünk. Jó ötlet volt az átjáró a fürdőbe. Az utca zaja sem szűrődik be, mert légkondicionáltak a szobák. A város Uniós pénzekből szépen felújították, érdemes megnézni. Ópusztaszer csak néhány km csak a szállodától, feltétlenül el kell látogatni oda! ! Az ár-érték arány nagyon jó, szívből ajánlom mindenkinek.