2016. május 3.gyerekekkel járt itt 45 Kihúzhatom a bakancslistámról ezt a helyet is! Régóta vágyutunk ide a családdal, de mivel a három gyerekkel érkezők mindenhol kivételes árkalkulációban részesülnek, így eddig ez a hely kimaradt! A Jézuskánk azonban megszánt! Anyukámmal és a két éves kislányommal töltöttünk 3 feledhetetlen napot itt!
Mindenképpen akkor érdemes itt megszállni, ha a lovagi torna napja is szerepel a programok között,mely jól szervezett szórakoztató,- bár az utolsó 15 perc szerintem megspórolható! Az épület tervezője előtt le a kalappal! A várat kiválóan felölelte, bár,ha kicsit több helyen járt volna (lsd. Velence Resort! ) akkor kitalálhatta volna, hogy kell minden szobát Várra néző panorámával tervezni! A wellness rész a szálloda kapacitásához képest teljesen kielégítő. Bár a szauna mérete egy kihasználtabb napon megkérdőjelezhető! Ha valaki itt akar sportolni, akkor a futást javasolnám. A terem az kicsit idejét múlt! A játszóház a cuki szóval jellemezhető leginkább! A szoba tágas volt. Nem értem miért nem akartak sosem beengedni a 3 gyerekkel a standard szobába? ! /illetve értem:))),de meg nem értem! / Az étel kínálata minősége tökéletes! A cukrász kicsit fejlesztheti még magát! de semmiképpen nem rossz, csak nem tökéletes! Összességében, ha kapunk egyszer egy jó árat gyerekestől akkor talán a nagy család is eljut együtt ide!
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Munkamánia, vagy wellness iránti rajongás? Nem tudom, de minden tavasszal rám tör a vágy, hogy tesztelgessem az ország szállodáit! Keresem a kákán a csomót! :)Vagy talán csak próbálom megtalálni a Spirit Hotel konkurenciáját! Bár sárvári vagyok,- évek óta visszatérek 2 éjszakára ebbe a Hotelbe.
Nemcsak a kiváló szolgáltatások miatt, hanem az előzékeny személyzet miatt is kedvenceim közé tartozik a hely! A téli kertje magával ragadó! Minden évben más irányba néz a szobám, mégis mindig úgy érzem- a világ végére, a nyugalom szigetére "menekültem"! Az évek múlásával persze a karbantartó személyzet munkája egyre fontosabbá válik! De ha szerencséjük van csak a szándékosan hibát kereső vendég leli meg egyelőre! :)
A pihenésem csúcspontja a szülinapi libamáj tortám volt! Életemben nem ettem ilyen finomat! Ajánlom, hogy "Zsani féle szülinapi libamájas ételt" mindenki kóstolja meg aki arra jár! (talán tudni fogják miről van szó)! és megint nem felejtették el a kedvenc italomat. (pedig nem Sarka Katának hívnak ,és évente csak egyszer járok itt! :)) Kérés nélkül tálalták! Mi ez, ha nem öt csillag? !