2022. október 5.a párjával járt itt 55 Csupa szépet és jót tudok írni erről a szuper helyen lévő, szuper berendezéssel, kényelemmel ellátott szállásról, nagyon jól éreztük magunkat, a férjem halat is fogott, saját stég van, az élmény megvolt. Addig én a jakuzziban múlattam az időt ! A tulajdonos hölgy nagyon kedves, aranyos volt, sokat nem találkoztunk vele de minden volt amit szerettünk volna!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki jó levegőre, szép helyre és kikapcsolódásra vágyik a horgászaton kívül is!
2022. október 5.a párjával járt itt 55 Sümegen a legnagyobb szeretettel kialakított szállás, kényelmes, praktikus és gyönyörű! A tulajdonos pedig mindent megtesz a vendégek kényelméért és teljesíti a kívánságaikat! Egy rövid sétára van a sümegi vár, ahová érdemes felmenni, gyönyörű !
Sok más látnivaló és túralehetőség is van a környéken sőt a Balaton is közel van, az apartmanokban pedig ki lehet pihenni a fáradalmakat, szóval jó szívvel ajánlom a Like Apartmant! !
2022. szeptember 29.a párjával járt itt 55Nagyon közel van a fürdőhöz, tiszta és kényelmes, modern szállás, autóval is be lehet állni az udvarra, jó szívvel ajánlom mindenkinek akár hosszabb tartózkodásra is, a fürdő is sok medencével rendelkezik, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Próbáljátok ki, mindenképp megéri mert jó nagyon !
2020. január 23.családjával járt itt 55 2019 karácsonyát töltöttük Zalaszentgróton. A Fiákerben két szobát béreltünk,az egyik kétszemélyes,a másik háromszemélyes volt és az apartman is hozzánk tartozott arra az öt napra,mert a szűk család együtt volt. Kényelmes,tiszta szobák,a matrac épp az én beteg gerincemnek való volt.
Az apartman pedig fenomenális,ízléses,ötletes a berendezés,mindennel ellátva. Az ételek finomak voltak,néha még sok is volt. Köszönjük!
2019. október 24.a párjával járt itt 55A legkiválóbb szállás minden szempontból,kedveas fogadtatásban volt részünk a tulajdonostól,mindent megmutatott,körbevezetett minket és meglepetés volt a sószoba is és a szauna is ! Az apartman maximálisan felszerelt és tiszta volt,az ágy a rossz gerincemnek is kényelmes,ide biztosan visszajövünk még,hiszen közel a fürdő is és kedvezmény is van az itt megszálló vendégeknek a belépő árából. Köszönjük :)
2019. október 22.a párjával járt itt 55 Fürdőzés után csak úgy betértünk enni. Nagyon kedves volt a fogadtatás. A mentás limonádé felülmúlhatatlan,nagyon finom volt. Az ételek is amit ettünk nagyon jó volt. A személyzet kedvessége is minden igényt kielégített. Igazán jó szájízzel jöttünk el és jó szívvel fogunk emlékezni rájuk.
Ajánlom mindenkinek aki Makón jár és biztos vagyok benne hogy a szállodai rész is hasonló színvonalú.
2019. szeptember 24.családjával járt itt 55Már több alkalommal jártunk a Gondolában,mindig kedves,mosolygós volt a kiszolgálás,gyorsan megkaptuk a rendelt ételeket és finom volt minden! Árban is teljesen megfelelt az elképzeléseinknek. Télen-nyáron fedett kinti rész van ahol nagyon kellemesen lehet ebédelni. Ajánlom mindenkinek aki arra jár,térjen be hozzájuk,nem fog csalódni. Szóval szuper :)
2019. augusztus 27.a párjával járt itt 55Véletlenszerűen tértünk be ebédelni,ahol szerettünk volna eredetileg a közelben enni,ott sokan is voltak és választék sem igazán volt! Nem csalódtunk,gyors és barátságos volt a kiszolgálás és finom az ebéd :) Mind a ketten meg voltunk elégedve és a kávé is fincsi volt :) Fizetéskor is rugalmasak voltak :)Máskor is betérünk ha erre járunk :)Ajánlom jó szívvel mindenkinek :)
2019. május 28.a párjával járt itt 55 Nagyon kedves volt a fogadtatás,abszolút tisztaság fogadott minket,kényelmes volt az ágy,közel van a pincesorhoz. Teljesen különálló kis ház,parkolni is lehet az udvaron. Hamar el lehet jutni Siklósra,Harkányba és még jó pár kirándulóhelyre,a buszmegálló is közel van,ha valaki nem autóval érkezik.
Szóval nagyon tudom ajánlani mindenkinek,két embernek,de négynek is kényelmes.
2019. március 22.a párjával járt itt 55Nagyon kényelmes apartman,kényelmes az ágy,kiváló reggeli, főleg a zsemle nagyon fincsi volt és a hölgy nagyon kedves,nagyon jó fürdő,bármikor megmártózhat az ember a jó meleg vízben. A házakon a mesefigurák felnőtteknek is élmény ! Mi a Mézeskalács házban laktunk! A recepciós kislány is nagyon aranyos :) Szerintem ide biztos visszatérünk még. A wifi kicsit hiányzott.