2015. július 27.a párjával járt itt 55Pár napot töltöttünk itt mindennel nagyon meg voltunk elégedve,tiszta,rendezett volt a szállásunk. Az ételek
ízben,mennyiségben,minőségben megfeleltek. A wellness
részleg használata után csodálatosan éreztük magunkat.
A személyzet kedves,udvarias. Köszönjük ezt a pár szép,pihentető napot ebben a csendes,kellemes kis
szállodában. Ajánlom mindenkinek.
2015. július 27.a párjával járt itt 45 Pár napot töltöttünk itt a párommal,jól éreztük magunkat. Szép,tiszta,csendes szállás,kicsit távolabb esik a belvárostól,de minket nem zavart a kis séta. A konyhafelszere-
lését kicsit kiegészíteném:még pár edény,pohár,mosogatószer,tör-
lőruha vagy papírtörlő.
A kocsi parkolással volt még egy kis gondunk,mert mivel keskeny az udvar és sajnos volt olyan nyaraló aki este késő jött a szállásra s helytelenül parkolt a gépkocsijával ezért problémás volt a kiállásunk. Keresgéltük a
szállásadót és a gk. tulajdonosát,hogy elindulhassunk. Egyébként minden rendben volt.
2015. július 27.a párjával járt itt 45Párommal jártam itt,a város gyönyörű sokat sétáltunk esténként,lejárni a bőséges,finom vacsorákat. A reggelinél is bő választékot találtunk. A személyzet kedves,segítőkész volt. A közvetlen átjárás a fürdőbe nagyon kényelmes,a gyógyvíztől és a gyógykezelésektől igazán gyógyultabban távoztunk! Máskor is jövünk.
2015. július 27.a párjával járt itt 55 A párommal pár napot töltöttünk itt és nagyon jól éreztük magunkat! Mindennel nagyon meg voltunk elégedve a személyzet igazán kedves,udvarias,főként a felszolgáló fiatal ember segítőkészsége igazán elismerést érdemlő! A barlang fürdő belépővel és a saját wellness részlegük használata során szuper kikapcsolódásban s kellemes élményekben volt részünk.
Köszönjük,ajánljuk a barátainknak és mindenkinek aki kellemes napokat szeretne eltölteni. Munkájukhoz minden szépet s jót kívánunk.
2015. július 27.a párjával járt itt 55 A párommal nagyon jól éreztük magunkat ebben a szép,tiszta, családias szállodában. A személyzet kedvesen,kifogástalanul végezte a dolgát. A masszázst végző hölgynek külön köszönöm a felejthetetlen élményt,szuper volt. Az étterem ételei,italai kiszolgálása kiváló! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Bármikor vissza jönnénk és jövünk is ha erre járunk. Köszönjük a szálloda vezetőségének és minden dolgozójának munkáját,mert példát mutattak az igazi vendéglátásról. Minden szépet s jót kívánunk! !