2016. október 6. járt itt 55 Ez a picike bistro szerintem a környék messze legjobb amerikai stílusú gyorsétterme! Tudomásom szerint egy igazi amerikai Johnny a tulaj és ezért ilyen szuper a hely. A hamburgerek fantasztikusak, a káposztasalátáról nem is beszélve. A shakes kínálat pedig maga az amerikai álom, amit a filmekben látni… Imádjuk! ! ! !
Egy hátrány, hogy ha hétvégén mennénk, akkor mindenképpen érdemes helyet foglalni, mert elégé teltházas. Hétköznap azért lehet próbálkozni a „beeséssel” is.
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Maga Harkány egy kedves fürdőváros, ahol természetesen a fő "látványosság" maga a termálfürdő, amely szuper és a strandfürdő is egészen jónak mondható. Ezen kívül a hotel szomszédágában található fagyizót mindenképpen érdemes kiemelni, mert valami isteni a fagyi és nagyon olcsó!
A hotel egyébként nagyon jó helyen van, pont a központban, a gyógyfürdő 2 perc séta, DE ha nem az udvarra néző szobát kap az ember, akkor borzasztóan zajos! ! ! ! ! ! A mi szobánk egy kétszer két sávos főútra nézett, szomszédban az este 10-ig nyitva tartó fagyizóval, tehát aludni leghamarabb 11 körül lehetett volna, ha nem lett volna leszakadva a franciaágy egyik fele. . . A szoba egyébként tiszta volt és a szolgáltatási színvonalnak megfelelő, viszont nagyon kicsi (a franciaágy mellett már csak oldalazva lehetett elférni). Az ágy kritikán aluli volt, tehát azon pihenni egyetlen percet sem lehetett, de felesleges lett volna még reklamálni is mivel a hotel telt házzal üzemelt éppen. A félpanzió kifejezetten finom volt és ízletes. Mindent összefoglalva merem ajánlani mindenkinek a hotelt, de a foglalásnál mindenképpen kösse ki, hogy az udvarra néző szobát kér és a fagyizót próbálja ki! ! :)
2016. augusztus 11. járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ételek kiválóak voltak, a kiszolgálás nagyon gyors és kedves!
A hely igazi retro élmény, mintha a vidéki nagynénjéhez menne az ember enni! Kati néni nagyon kedves és segítőkész, az ajándék palcsintáról és kávéról nem is beszélve...