2020. szeptember 30.barátokkal járt itt 55 Késői érkezésünket rugalmasan és zökkenőmentesen kezelték. A belvároshoz nagyon közel található a szálló, a sétáló utca, a látnivalók tényleg csak egy ugrásra vannak. A szállás csodás, ízléses, modern de hangulatos. Apró dekoratív részletek teszik még lakályosabbá. Tisztaság van mindenhol.
A konyhák jól felszereltek, kávé, tea, cukor bekészítve, nem hiányoltunk semmit. A szobák modernek, minden igényt kielégítenek. Nyitott ablaknál az utcazaj behallatszik, talán ez az egyetlen negatívum. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a szállást!
2020. szeptember 29.barátokkal járt itt 55Interneten találtuk és foglaltuk le a helyet. Hangulatos, autentikus étterem, bőséges, ízletes vacsora, kedves, gyors kiszolgálás - maximálisan teljesítette az elvárásainkat. NINCS ételszag! !
A vacsora alatt Tinódi Lantos Sebestyén élőben szolgáltatta a zenét :D , kellemes aláfestés volt.
Maximálisan elégedetten távoztunk!