2018. július 17.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csak Csupa Dicséretet érdemel! Nagyon örülök annak,hogy egy ilyen helyen lehettem. Mindenkinek ajánlom aki vágyik a nosztalgiára és mégis mai helyen szeretne egy jót enni. Minden tökéletes volt,a kiszolgálás az ételek a hely maga,jól megközelíthető és mindenben megfelel az előírásoknak.
Mégis volt két dolog ami szembetűnt,gyorsan kész volt az ételünk és a mellékhelyiség:hihetetlen,de a wc-ben pelenkázó pelenkával a sarkon kis polcon mindenféle kis előre csomagolt termék:fésű,szappan,szivacs,vattakorong fűltisztító és még sorolhatnám! ! ! Ja és persze női intim higéniai dolgok az is kirakva,a csap szélén kis tálkában cukorka. Szóval minden tekintetben ajánlani tudo,látogassa meg aki csak teheti,mert megéri! ! ! Tisztelettel:egy nagyon elégedett vendég
2018. június 24.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma voltunk elősször itt,meglepetést szereztünk egy jó ismerősnek,barátnak:-) Erre nem számítottunk,hogy mi is így meglepődünk:-) Ezt a helyet szavakkal nehéz leírni annyira szuper:-) Aki olvassa ezt ne hagyja ki,térjen be ide! ! Kedves kiszolgálás,baráti összegek,gyors ételkészítés,finom ízvilág:-)! ! !
A mellékhelyiség vetekszik egy ötcsillagos szállodáéval:-)! ! ! Szóval aki teheti menjen el ide és nem bánja meg az biztos:-) ! ! !