2017. július 13.családjával járt itt 45 Egy kis utca végén, a Tiszához közel, megnyugtatóan csendes környezetben található ez a csárda. Rendezett, tiszta helyre jöttünk. Sajnos ottjártunkkor a part hagyott maga után némi kifogásolnivalót, elég koszos volt. Az első látogatásunk alkalmával szerencsétlenségünkre belecsöppentünk egy motoros összejövetelbe, ami a kiszolgálásunk lassúságát eredményezte.
Kb 20 percet mondtak a pincérek, aztán 35 perc múlva vették fel a rendelést, majd egy óra, amíg elkezdhettünk ebédelni. A hangulatra nem volt panasz, a motorosok egyébként is jó kedélyű, nevetgélős emberek voltak. Az adag megfelelő, finom, az ára sem borsos. De olcsónak se mondanám.
2017. július 2.a párjával járt itt 55Először is muszáj szólnom az adagokról. Hatalmasak! Pedig a tányér sem kicsi, még sosem tudtam megenni ott, mindig elcsomagoltattam a maradékot, amit természetesen ingyen megtesznek.
A pincérnők kedvesek, gyorsak, van, akit már névről ismerünk.
Az ételek finomak, a tisztaságban nem találtam kivetnivalót, étkezés közben hangulatos zene szól.
A választék jó nagy! Nálam ez nem negatívum.
2017. július 2., csoporttal járt itt 25 Egy igazán patinás, kívül belül tiszta, rendezett helyen ebédeltünk. Sajnos kb ennyi az előnye. Egy nagyobb csoport tagjaként voltam ott (kb 40 fő). Előre lefoglalt asztalok, valamint érkezésünk előtt 1 órával már odaszóltunk. Sajnos csak érkezésünk után 1 órával sikerült elkezdeni az ebédet.
Addig viszont sűrűn kínálgatták a méregdrága italokat, ami még éttermi árak viszonylatában is magas volt. Csapvizet kértünk, de hát csak sikerült ásványvizet kihozni a kancsóban, teljesen véletlenül, s persze ezt is kiszámlázni. A pincérek egytől egyig tizenéves tapasztalatlan gyerekek voltak, egyik vendég tányérjáról le is ejtett 2 db krokettet, de semmi baj, vendég öléből felvesz, "jóleszazmég" tányérra visszatesz, vendégnek odaad. A mennyiség közepesnek is alig mondható. Úgy érzem hülyének néztek minket, senkinek nem ajánlom a helyet.
2016. augusztus 7., csoporttal járt itt 25 Egy nagyobb csoport tagjaként látogattam el erre a helyre előzetes egyeztetés után. Kültéren foglaltunk helyet. Szerencsétlenségemre egy olyan széken ültem, ahol pont nem volt védelem a fejem felett és végig égetett a nap (csak engem). A kiszolgálás kabaréba illett. Mivel előre ki volt fizetve a fogyasztás, ezért a legfiatalabb újoncot csicskáztatták, hogy szolgáljon ki 45 embert!
! Nehogymár a többiek dolgozzanak borravaló nélkül! Szegény gyerek igyekezett, izzadságcseppek záporoztak róla (talán néha bele a kajába is), viszont nem volt elég egyedül. Az eleje már rég megette az első fogást, míg a másik fele csak várt. . . Az étel. . . Össze nem illő dolgok. Pecsenye néven valami mást vártam volna natúr hús helyett. Maradjunk annyiban, hogy nem ízlett. Az ajándék bor viszont jó volt.
2016. augusztus 7.a párjával járt itt 35 Az étterem weboldala miatt választottuk a helyet, az étlap elég átláthatóan, néhol szellemesen van megkreálva. Az éttermet azonban nem egyszerű megtalálni. Pizzéria tábla van kitéve az épület oldalára. A vele szemben lévő hotelből irányítottak ide. Belépve azt hittük egy presszóba jöttünk.
A kiszolgáló hölgy sem tudta eldönteni, hogy most éppen kocsmavendégként, vagy éttermi vendégként kezeljen. A kiszolgálás kicsit lassú volt, az ételek és az árak viszont jók. Sajnos azonban ez a félig pub félig étterem jelleg nem szerencsés ötvözés. Nem leszünk visszajáró vendégek.