2018. január 28.a párjával járt itt 55Péntek délutáni kései bédre tértünk be. a Dizájn és a tisztaság, valamint a felszolgálás kifogástalan. Az ételek nem rosszak, de mintha nélkülöznék az olasz ízeket és a választék sem lehet fenére ülni. Legnagyobb kifogásunk a tenger termékeinek teljes hiánya volt. .
Mindezt feledteti a pincérek hozzáértése . kedvessége.
Ha erre fogunk járni ismét betérünk és ezt ajánljuk másoknak is.
2017. augusztus 20.egyedül járt itt 25 Másodjára jártam itt és kellemes várakozással ültem le ebédelni. Kár volt. A rendelt vadas marha zsemlegombóccal minősége még a vicckategória alját sem érte el. - A hús még rendben lenne, de a vadas szósz nélkülözte e zöldségeket és emiatt enyhe kotyvalék íze volt. A fő attrakciónak szánt zsemlegombócról nagyon nehéz jó modorban írni.
Megkaptam a tegnapi maradékot ahol az egyes ''gombócokat '' félbe vágták és platnin melegítették meg láttatva az égési fekete nyomokat. Arról már nem is kellene beszélni, hogy a zsemle még gombóc mellett sem volt, valami kulimászból készült emiatt fojtogatva ment le a gigámon ezért nagy részét ott kellett hagynom. Arról már nem is beszélek, hogy a teraszon asztalán vikszos vászon enyhén homokos volt. Csak ajánlani tudom a kevesebb eredetieskedést jobb - lelkiismeretes konyhával.
2016. október 31.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már másodjára voltunka hotelben négy éjszakára. Érdenes volt ide jönni, azt kaptuk amire számítottunk. A szolgáltatások, továbbra is kifogástalanok, mindenben rend és a vendégek tisztelete érződik. Talán a konyha nincs a csúcson, de az ízei korrektek, adagok megfelelőek. A reggeli alapanyagai szupermarketesre [moderálva - a szerk.
] hajaznak, de az ár - értékarány bőven elmossa nem teljesen jogos észrevételünket-. A falu rendezett, környéken a táj szép, az utak jók. Nem utoljára voltunk, vágyunk vissza.
2016. július 26.családjával járt itt 55 Vagy hatodszorra jártam itt, de mindig megkap a hely kifogástalan jó ízlése és az ételek egyedisége. Beszélni kell a személyzet -nem lakáj- közvetlenségéről és szakmai felkészültségéről. A vendéglőt nyugodtan lehet perbáli csodának nevezni. Egyszóval tökéletes. Ugye lehetek egy kicsit rossz indulatú.
Az árak enyhén húzósak, következmény a hétköznapi délután alig volt vendég. Az árak mérséklésével a kincsből - közkincs is lehetne.
2016. április 23.a párjával járt itt 25 Korábbi pozitív élményeink hatásár a ismételt látogatást tettem az étteremben. Kár volt. Fiamnak kihozott mézes mustáros csirkemell 3 mm-nélnem volt vastagabb. A fő problémát az okozta, hogy a szósz enyhén karcos volt, nélkülözte az ízek harmoniáját , alapanyagokat külön - külön ki lehetett érezni belőle.
A rántott borjúláb balettcipő méretű volt és sötét barnára volt sütve. Köretek itt is egészség centrikusan kevesek voltak. Ha arra járok meg fogom vonni támogatásomat és át fogok menni az utca túl oldalára.
2016. február 3.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem először tértem be a vendéglőbe, mert soha nem okozott csalódást. A hely dizánja nem megkapó a helyiségek kialakításánál jobban oda lehetett volna figyelni. Enyhe retro hangulat érezhető, de mindez nem zavarja a vendéglőtől alkotott véleményemet, enni jöttem és most sem csalódtam A megrendelt ételek adagjai éhes embernek is elegendőek és mindenféle kunszt nélkül háziasak.
A pincérek modora és munkája kifogástalan, modoruk jó és nem bratyizó. A felszolgált újházi tyúkhús levesről, rántott borjúlábról és somlói galuskáról ódákat lehetne zengeni, egyszóval kitűnőek voltak. Visszavágyok.
2015. december 2.egyedül járt itt 25 Két hete próbáltam vaslábosban készített sóletet enni. Rettenet volt, minősége még egy közepes babfőzelékét sem érte el A behírdetett füstölt libahús és töltött libanyak nem együtt főtt a babbal. Jaj! ! ! Az már hab a tortán, hogy a nem eszem baromfit és ezért az ételt hús nélkül kértem.
Pincér első menetben a 2000 Ft-os étel árát 1730 Ft-ra csökkentette. Majd a végén megegyeztünk 1500 Ft-ban. Egy kicsit drága volt egy rossz babfőzelékért és egy szintén külön főtt kemény tojásért.
2014. október 23.a párjával járt itt 45Múlt hónapban töltöttünk itt három éjszakát. Minden élményünk pozitív volt. Ki kell emelni a konyha és a wellness teljesítményét és a hotel centrumhoz való közelséget. A tetőtérben laktunk szobánk egy kicsit sematikusan volt berendezve, de megfelelt. Szombathely vendégszerető város sok a felfedezni való. Köszönjük, még fogunk menni.
2014. július 18.gyerekekkel járt itt 35 Közepes design elegáns tálalás, kis választék. megrendelt ételek finomak,minőségi alapanyagokból készülnek, adagnak nem inkább kóstolónak mondhatók. Ár- érték arany nagyon rossz. Elfelejtettük kérni a bónuszhoz járó bort. Pincérnő nem erre figyelmeztetett, viszont a megrendelt italokat keményen felszámolta.
Hiányérzettel távoztunk. Valami nagyon nem OK, mert az ebédidő végén az étterem kongott. Ennek a ténynek van előre mutatása.
2013. augusztus 20.családjával járt itt 15Nem tudok beszélni a konyha össz teljesítményéről, de az általam rendelt gulyásleves csapnivalóan pocsék volt. Marha pörköltet felengedtek húslevessel ész rotyogtatták össze krumplival és répákkal. Eredmény húsleves ízű híg, tartalmatlan lötty.
Nemzeti ételünket elrontani szentség törés a magyar konyha karakter gyilkossága.