2015. február 2.a párjával járt itt 55Mezőkövesdre menet tértünk le az autópályáról enni. Nem bántuk meg. A kiszolgálás remek, az ételek nagyon finomak, a hely tiszta, rendezett. Csak ajánlani tudom!
2015. február 2.a párjával járt itt 45 Január elején egy éjszakát voltunk. A hotel szép, a környezet gyönyörű, a wellnes rész jó, a medencék vize kellemes, a kinti szauna fantasztikus. A szoba átlagos lenne a kilátás nélkül. A legnagyobb csalódás az étkezés volt. A kínálat szerény 4 csillaghoz képest, a sütemény ehetetlen volt, már ami maradt este 8-kor (fél 10-ig volt vacsora), és nem a sütemény volt az egyetlen, ami korán elfogyott.
A reggelinél egy fajta édes péksütemény volt, meg hatalmas tojáshéj darabok a rántottában.
2015. február 2.a párjával járt itt 55Egy éjszakát töltöttünk itt január végén. A wellness részleg szép, bár az élménymedence vize inkább langyos volt, mint meleg. Az ételek nagyon finomak voltak, a pincéreknek külön plusz pont a kedvességért. Viszont az ágy kényelmetlen volt és a szobában nem lehetett rendesen beállítani a hőmérsékletet.
2015. január 31.a párjával járt itt 25Férjemmel voltunk délutáni ebéden. A rántott csirkemell félig nyers volt és sótlan, a sószóró olyan mocskos, hogy szerintem évek óta nem mosták el. A legzavaróbb mégis az elviselhetetlen égett olaj szaga volt, mintha kifőzdébe lettünk volna, nem étteremben. Az ára pedig ehhez képest igencsak magad volt. A kiszolgálás egyébként rendben volt.