2015. január 6., csoporttal járt itt 35 Párommal és testvéremékkel tértünk be 2015 januárjában. Szép hely, hangulatos az adagok is nagyok viszont el kell találni hogy mit rendelünk ugyan is nem minden frissen készül és beleszaladhatunk iztelen, sőt kifejezetten ehetetlen ételekbe is, mondjuk ez betudható annak is hogy az étlapon mint egy 140 étel szerepel.
mi testvéremmel a ház specialitását a pince tálat rendeltük amin volt bécsi szelet, cigánypecsenye, gombás sajtos töltött hús valamint velővel gombával töltött szelet. feleségem bolognai spagettit rendelt ami nagyon finom volt őcsém párja pedig sonkás sajtos töltött bordát ami szintén izletesnek bizonyult. Visszatérve a mi pince tálunkhoz hagyott némi kivánni valót maga után. a cigány pecsenye nagyon finom volt, talán jobban jártunk volna ha csak azt rendelünk. mivel a másik három fogás már romlott fogásról fogásra, a gombás sajtos hús nem frissen volt sütve talán épp am ikróban melegitette fel ujra a szakács és sótlan is volt, ez egyébként igaz volt a köretekre is és kivétel nélkül az összes fogásra. a burgonya megfázott volt édeskés és puha, a velős hús borzalmasan iztelen volt az állaga meg mint valami tészta a tölteléknek amiből kisem látszott hogymi van benne, semmi ize nem volt szó szerint semmi azt is mikrózhatták, a bécsi szelet meg papirvékony agyon kloffolt sózatlan kiszáritott valami volt. de mondjuk jóllaktunk mert volt elég mindenből és a cigány pecsenye bár izletes volt. a többit gyorsan felejtsük is el. a pincérek átlagosak voltak. egy alkalomnak elég is volt. Nemhinném hogy máskor is be akarok menni majd. Ki kell tapasztalni hogy mi a jó és mi nem. az árak pénztérca barátok. Végül is egy próbának megfelel, ha nincs más ötlet.
2015. január 6., csoporttal járt itt 55 Párommal és barátaink-al egy hosszú hétvégére érkeztünk 2015. 01. 03 án. Egy helyi ember ajánlotta a helyet, mondván ez egy új hely nem túl olcsó de kiváló fiatalos divatos étterem, kiváló kiszolgálással és korrekt adagokat tartalmazó ételekkel. Ennek megvfelelően, mivel hát torkos csapat vagyunk, rügtün meg is rohamoztuk a helyet estefelé.
a pincérek profi módon végezték a dolgukat. A hely gyönyörű tiszta. Ami pedig az ételeket illeti mi sültes tálat vettünk a feleségemmel, testvéremék pedig valamiyen sült specialitásokat, amiknek már sajnos nemtudom a nevét, lényeg a lényeg olyan étteremben még nem voltam ahol én ne birtam volna megenni az egész adagot, de ez a hely kifogott rajtam, majdnem sirva fakadtam amikor a csülökhöz értem a tálon mint utolsó fogás és nem birtam megenni csak pár falatot belőlle, hát komolyan mondom életem csülökje volt, amit valaha is lenyomtam a torkomon, pedig nem először rendeltem. Egy szónak is száz a vége, nem a legolcsóbb hely viszont nem is sorolnám drága kategóriába, egy próbának mindenképpen ajánlom, szerintem gyula város jelenlegi legjobb étterme. Nincs túl nagy választék de ami van az fenomenális. Minden jó volt ha erre járunk első dolgunk lesz bejönni.
2015. január 6., csoporttal járt itt 25 Nem voltam elájulva. Párommal és baráti körünk-el látogattunk el 2015 január. 4-én egy velness hét alkalmával. Rengetegen ajánlották a helyet, mondván ez a legjobb hamburgerező ami létezik. Sajnálattal tapasztaltuk hogy ez nem igy van.
az ételek sajnos csak kinézetre hasonlitottak hamburgerre, aki evett már például szerbiában pljeskavicát( szerb hamburger), az tudja milyen az igazi hamburger, az izük viszont már a MC donalds-ban kapható szivacsos édes zsömlyében kapott aprócska papirvékony huspogácsára hajazott. Olyan érzésünk volt mintha egy Mc donalds étterembe mentünk volna, pedig nem arra készültünk. Talán csak nekem vannak nagy elvárásaim egy hamburgerrel kapcsolatban, de annyi biztos hogy az igazi hamburgereknek semmi közük nincs ahhoz amit ebben a bárban szolgáltak fel. a hely amúgy szép csak a kaja az csalódás volt.