Kihagyható
2016. július 19.családjával járt itt 25 Az ember azt hinné, hogy egy ilyen kis településen mint Demjén, csak 1 fürdő van. Mi is ezt hittük, és tévedtünk. Ezen az igazán szép júliusi napon gondoltuk ez egy tökéletes hely lesz az egész családnak, hisz itt lesz csúszda a gyerekeknek, termál a mamának. . . Érkezésünk után sorba álltunk belépőt venni.
Mivel csak egy kassza működött, lassan haladt a sor. 45 perc után sorra is kerültünk. Itt lett egyértelmű számunkra, hogy ennél a bejáratnál csak az 5000Ft-os belépőt lehet megvenni, ami mindkét fürdőbe átjárást biztosít. Ha csak a szabadtéri Demjén Termálfürdő és Aquapark 1590Ft-os jegyét szeretnénk, akkor egy másik bejáratnál kellett volna sorba állnunk. Indulás előtti nap utána néztünk a net-en, de ez nem derült ki a számunkra. Tehát Demjénben 2 db fürdő van. Az egyik a Cascade barlangfürdő, az ehhez tartozó fedett csúszdaparkkal(5000Ft). A másik a Demjéni Termálfürdő a szabadtéri medencékkel 1-2 szabadtéri csúszdával.
2016. július 19.családjával járt itt 552016. júliusában jártunk itt egy nagyobb társasággal (16 fő). Kellemes idő volt, így az étterembe be sem mentünk, kint ültünk le a napernyők alatt. Rajtunk kívül is voltak vendégek, a vacsorát mégis forrón, egyszerre, nem túl sok várakozás után kaptuk meg. Minden finom volt, és szép, gusztusos!
Mi nem panaszkodhatunk, a kiszolgálás kedves és segítőkész volt.
2016. július 8.családjával járt itt 55 2016. júliusában töltöttünk el itt egy napot. Ez egy régi kőfejtő kalandparkká alakítva. Már a környezet és a kilátás is megér egy sétát. Majdnem mindent kipróbáltunk. A kalandpark dolgozói kedvesek, segítőkészek voltak. A család legfiatalabb tagja 13, a legidősebb 60 éves, de szerintem mindenki jól érezte magát.
Számomra a legnagyobb élmény az óriáshinta nyújtotta. Bátran ajánlom mindenkinek!
2016. július 8.családjával járt itt 55 Nagycsaládi nyaralásunkhoz kerestünk szállást Egerben. Azért döntöttünk a Donát Vendégház mellett, mert kényelmesen el akartunk férni mind a 16-an. Jó döntés volt! A ház egy ikerház, aminek mindkét házrésze ugyanakkora és ugyanolyan elrendezésű. Mindkét részben van 5 szoba, 2 fürdő, 2 wc, konyha, étkező, nappali, udvar.
Minden helység tágas, kényelmes. Sokan voltunk, mégsem zavartuk egymást, ha valaki pihenni szeretett volna. De elfértünk, ha együtt akartunk lenni. A vendéglátónk kedves, barátságos, segítőkész. A központ (Dobó tér) nem volt túl messze. Kb 15 perc séta.
2016. március 7.a párjával járt itt 55 2016. márciusában töltöttünk itt a párommal egy hosszú hétvégét. Kuponos akció keretében foglaltunk szobát, elég kedvező áron. Mindennel meg voltunk elégedve! Pezsgős reggeli,rendkívül bőséges és változatos vacsora. . . Talán megemlíteném, hogy az étterem egy másik épületben van, így kb 20 lépést kell megtenni a szabadban, egy fedett folyosón.
Ez számunkra nem volt probléma, de egy pulóvert érdemes vinni magunkkal! Ez egy hatalmas szálloda Balatonfüred központjában, mégis csendes. A part kevesebb mint 5 percre van. Ajánlom mindenkinek!
2015. szeptember 9.a párjával járt itt 55Az évek során ezerszer mentünk el előtte, de csak most mentünk be. Nem bántuk meg! Szép idő volt, így a teraszon ültünk le. Az étterem berendezése is nagyon tetszett.
A kiszolgálás gyors és udvarias volt. Én könnyű nyári ételt választottam, a párom pedig steak-et evett. Egyszerűen olyan volt, amilyennek lennie kell! Az árakkal is meg voltunk elégedve. Csak ajánlani tudom!
2015. szeptember 2.a párjával járt itt 45 Már a foglalásnál nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy, akivel beszéltem, és a helyszínen is mindenki! Nagyon kellemes 4 napot sikerült eltölteni itt a párommal. Pihenni indultunk és ez sikerült is. A hétvége folyamán egy alkalommal hagytuk el a szálloda területét, hogy egy kicsit sétáljunk, és körülnézzünk a városban.
Nem is nagyon vágytunk el, hiszen minden adott volt a helyszínen: 2 gyógyvizes medence, kültéri- beltéri hidegvizesmedence, napozóágyak, büfé, gőzkabin. . . A hotel körül gyönyörű park van szökőkúttal. A mi szobánk pont erre nézett, de éjszakára kikapcsolták, így a víz csobogása sem zavart minket. Viszont a hatalmas fák miatt nem tűzött be a nap a szobába. Nem kértünk klímát, de nem is volt rá szükségünk (volt vendég aki nem ilyen fekvésű szobát kapott, ők panaszkodtak). Nem minden szobájuk légkondicionált! Ha valaki olyan szobát szeretne már a foglalásnál jelezze! A félpanziós ellátás bőséges volt, ha valaki mégis megéhezne, az a kinti medence melletti büfében tipikus strand ételek közül (palacsinta, sültkrumpli stb. )válogathat. Mi teljesen elégedettek voltunk mindennel. Talán azt még nem árt tudni, hogy a hotel kicsit eldugva a központtól távolabb van. A honlap-juk azt írja, hogy 500m a fürdőtől. Ez szerintünk több.
2015. június 14.gyerekekkel járt itt 55Segítőkész kedves vendéglátónk volt, aki üdvözlőitallal (pálinkával) várt minket. Érkezésünk után rögtön programokat ajánlott, különböző kuponokat adott, mindent elmagyarázott mit hol keressünk. . .
A nagy családi hétvégére több mint 20-an érkeztünk. Minden apartman tiszta, tágas, kényelmes, jól felszerelt.
A város gyönyörű. A várfürdő kényelmes sétával 10 perc.
2015. június 14.gyerekekkel járt itt 55 Egy baráti családdal töltöttünk el itt egy hosszú hétvégét. A hotelben teltház volt, de ennek ellenére úgy éreztük, hogy nagyon odafigyelnek ránk. (Gondolom mindenki így érezte. ) Kedves és segítőkész volt mindenki (a recepciós, a szakács,a takarító. . . ). Nagyon igyekeztek programokat szervezni.
Unatkozni nem sikerült :)
A szobák tiszták, kényelmesek. A baráti pár két kisgyerekkel érkezett és még a kiságy mellet is tágas maradt a szoba. A reggeli és a vacsora utánozhatatlan a sok házikészítésű élelmiszernek köszönhetően. A fiam nagyon válogatós, de itt annyit evett,és olyan jóízűen, hogy még én is meglepődtem. A welnes-ben is kellemesen éreztük magunkat, de a zalakarosi fürdő sem volt messze, csak egy pár perc séta.
2015. június 14.gyerekekkel járt itt 25 Ide biztos, hogy nem fogok visszatérni! A környezet szép! Az étterem pont olyan mint a képeken: tiszta, szép. Folyamatosan töltötték a svédasztalt. Minden finom volt. Ezen kívül semmivel nem voltunk megelégedve. Egy kényelmesnek nem mondható Gabi heverőn aludtam 5 napig. Levegőtlen, szűk szobánk volt.
Az ablak egyáltalán nem, az erkélyajtó csak nehezen nyílt. Utána viszont becsukni nem tudtam. Rá fért volna a szobára egy festés és takarítás is.