2021. július 4.gyerekekkel járt itt 45 Hat napot töltöttünk nagyobb gyerekekkel a Cseri Kastélyban. Kifejezetten azoknak ajánlom, akik mindentől elvonulva pihenni szeretnének. A szobákban nincs tv, és mobilhálózat. Csak az ebédlőben elérhető a wifi. Minket ez nem zavart, de aki nem így készül, annak meglepetés lehet. A szobák berendezése egyszerü, kicsit retro.
Az ágy nagyon kényelmes volt, nagyon jókat aludtunk. Gondolom ebben közrejátszott a vidéki levegő is. A személyzet kedves. A reggeli elegendő volt, nekem kifejezetten ízlettek a házi körözött és padlizsán krémek, és házi lekvár. Ottlétünk alatt a medence sajnos nem üzemelt, amit kicsit nehezményeztem, mert számítottunk rá. Ez sajnos 6 nap alatt sem került feltöltésre. Pin-pong és billiárd volt a társalgóban, ezt igénybe is vettük. Úgy tudom, hogy aki szeretne, tud lovagolni is térítés ellenében.
2021. június 17.a párjával járt itt 55Személy szerint imádom Skóciát. Nagyon jó kis hely. :) Nem voltunk sokan, családias volt a hangulat. Ottjártunkkor élőzene is volt, ami még inkább emelte az est hangulatát. Nagyon kedves volt a személyzet is, többször odajött, ételt ajánlott. Skót haggist ettünk, ami nagyon finom volt. Biztos visszamegyünk még.
2019. július 18.barátokkal járt itt 55 Tökéletes helyszínt találtunk kislányom ballagásának megünnepléséhez. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt, a helyszín gyönyörű, főleg a kinti kert része az étteremnek. Az asztalunk ízlésesen, az ünnephez igazodva fel volt díszítve színes szalvétákkal, virággal.
Az ételek különlegesek és ízletesek voltak, az ár-érték arány pedig megfelelő. Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még valamilyen ünnep apropóján.
2019. július 16.gyerekekkel járt itt 45 Immár másodszor jártunk a Hotel Rudolfban, és eddig mindig jól éreztük magunkat. Kedves, segítőkész személyzet. Kényelmes, jól berendezett szobák. A wellness részlegen nekem kifejezetten tetszik, hogy van gyógymedence. Nekünk minden igényünket kielégítette, ezért a nagy Hungarospa fürdőbe már át sem mentünk.
A reggeli, vacsora kiváló, széles a választék. Szerintem a Hotel Rudolf Hajduszoboszló egyik legjobb szállodája.
2019. július 16.gyerekekkel járt itt 35 2019. júniusában töltöttünk 5 napot a szállodában. Sajnos pont belefutottunk a felújításba, ami nem is lett volna baj, ha a szoba tisztaságán ez nem látszott volna. Viszont egyértelmű volt, hogy habár 14. 00 óra helyett 15. 00 órakor tudtuk átvenni a szobánkat, a porszívózás elmaradt.
A személyzet is kissé fura volt, néha úgy tűnt, hogy nincs a helyzet magaslatán. A reggelivel vacsorával nem volt gond, sőt kifejezetten tetszett, hogy vacsoránál működött víz automata. A helyi idegenvezetést is jó ötletnek tartom. Tartalmas és szakmailag felkészült túravezetésben vehettünk részt. Összegezve, a felújítás után szeretnénk még meglátogatni a szállodát, biztos gyönyörű lesz, ha minden elkészül. Remélem, hogy a családbarát árak azért megmaradnak.
2019. július 16.gyerekekkel járt itt 35Nekünk nem jött be a hely, sem küllemére sem az ételekre vonatkozólag. Sajnos sokat kellett várni a rendelésünkre, ami ráadásul nem hozta a várt elvárásokat. A pizzát átlagosnak mondanám. Az 1200. -ft-os saláta sem méretében (kistányér) sem minőségében nem volt elfogadható. A személyzet egyébként kedves, de ez a látogatás számomra akkor is egyszeri alkalom volt.
2017. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 55 Két gyermekünkkel jártunk idén nyáron a mogyoródi Aquarénába. Nagyon tetszett, hogy nagy volt a tér. 11. 00 óra után érkeztünk, de még így is találtunk helyet magunknak. A csúszdák nagyon jók, és és tényleg itt van a legtöbb. A büfé árak sajnos elég drágák, ezért aki nem akar pluszban még több ezret elkölteni, érdemes étellel felkészülten érkeznie.
A kisgyermekeknek való viziparadicsom nagyon szuper, és a partról is nagyon jól rálátni a gyerkőcökre.
2017. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45 Születésnapi ebéd helyszínéül választottuk a Tortuga éttermet. Két gyermekünkkel mentünk, akiknek mondanom sem kell, hogy nagyon tetszett a hely. Engem is lenyűgözött, hogy a teknősük szabadon ide-oda járkálnak. Szerintem ettől egyedi és különleges az étterem. Az ételek is nagyon finomak voltak, és a felszolgáló is kedves, udvaris.
Összeségében mindennel meg voltunk elégedve. Aki különleges helyszínre vágyik egy romantikus vagy családi ebédhez,vacsorához, mindenképpen menjel el.
2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 35 Az étterem valóban nagyon egyszerű, ablaktalan. A személyzet azonban kedves volt. A felszolgáló hölgy előre jelezte, hogy fél órát várni kell az ételre mert frissen készítik. Így nem is volt gond, vártunk. Háromféle ételt rendeltünk, és mind nagyon finom volt, nem volt vele semmi gond. Az adag nem túl nagy, viszont nem is drága.
Négyünk fogyasztása üdítő itallal együtt 5800. -Ft volt. Szerintem annyira nem vészes a hely.
2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 45Kellemes, szép cukrászda, nagy kínálattal. Vannak hétköznapi és különleges sütemények is, nagyon nagy a választék. Még cukormentes sütemények is voltak. Az árak is megfelelőek, nem túl drága. Négyféle süteményt rendeltünk és mind nagyon finom, ízletes volt. A kiszolgáló személyzet is kedves volt. Egerben járva ismét be fogunk térni.