Szörnyű
2015. március 20., kollégákkal járt itt 15 A minap jártunk arra pár kollégánkkal, ebédidőben. Nagyon hosszú sor volt, ellenben csak egy ’’’’hölgyemény’’’’ áll a pult mögött, aki a rendeléseket veszi fel. A stílusa egy külön bejegyzést megérdemelne, nem is beszélve a megjelenéséről, ami nem kifejezetten étvágygerjesztő a szó mindennemű értelmében.
Az ételek a minőségükhöz képest túl vannak árazva, ilyen árban a belvárosban egy normális étteremben is meg lehet ebédelni. A nevet kiabálós ’kész-az-ételed’ megoldás is több, mint zavaró, amikor az ember egy nyugodt ebédet készül elfogyasztani. Az ételről: roston csirkét ettem salátával, a csirke nagyon fűszeres volt, mégis sótlan, a görög saláta úszott az olívaolajban (jobb helyeken magának teszi/tehetné rá az ember a kívánt mennyiséget), illetve a külön salátaként kért tzatziki borzasztóan majonézes volt (! ), és az árához képest nagyon kicsi mennyiségű. Összességében: nagyon nem hagyott bennem jó emlékeket, biztos, hogy többet nem látogatom.
3Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
2Tisztaság
Gyradiko válasza
Tisztelt Hölgyem, Uram!
Visszafelé kezdeném a problémáira adandó válaszainkat. A dzadziki sosem tartalmazott majonézt. Lehet, hogy ahol Ön enni szokott azt tesznek bele, de mi eredeti , szűrt görög joghurttal dolgozunk. A 10 dkg 290 ft-os ár kifejezetten olcsó. Miután nem adagra adjuk, a vendég dönt mennyit kér!
A görög saláta Görögországban is készre olajozva érkezik a tavernákban. Az olívaolajat nem sajnáljuk, viszont egészséges. Ha nem kér rá sokat, akkor a vendégek kérésének megfelelően teszünk rá. A csirke roston kifejezetten enyhe fűszerezésű és valóban nincs agyonsózva, mert azt viszont minden vendég egyénileg döntheti el , hogy mennyire akarja megsózni. A csirkemell meg még Ön szerint sem volt száraz, vagy sületlen. A "hölgyemény", akit Ön így nevez a Gyradiko alapító-tulajdonosa, aki már 16 éve foglalkozik a vendégekkel, a többség megelégedettségére, bár a kissé kioktató stílusa van akinek nem tetszik, de mindezt nem rosszindulatból teszi, hanem inkább azért, hogy a jobb megoldást válassza a vendég. A főnökasszony idén 70 éves lesz. Naponta 10-12 órát dolgozik a mai napig. Lehet, hogy nem egy fiatal, csinos lány, de ha valaki tud mindent a görög konyháról, az Ő. Mindazonáltal, ha gondolja, keresse fel a Gyradiko Estia éttermet a XIII. kerületi Victor Hugo Utca 35 szám alatt, ahol pincérek veszik fel a rendelését és talán Önnek is kellemesebb a környezet. Tisztelettel, Arghyropoulos Ghavrilos Gyradiko PR manager
2015. március 24., Gyradiko, PR manager
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.