2014. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Több alkalommal jártunk már a városban és megtaláltuk a kellemes pihenést biztosító helyet. Az elegáns szállodák között megbújva, de annál érdekesebb szállás közé tartozó Hotel Bungalót. A maga egyszerűségével úgy volt jó ahogy van. Szinte ismeretlenül családtagnak éreztük magunkat az első pillanattól kezdve.
A személyzet nagyon közvetlen volt, mindenkit úgy üdvözöltek, mint egy régen látott személyt. Érdekes megoldásnak találatuk a félpanziós ellátás étkezési lehetőségeit. Sok szállásadó bevezethetné a választási lehetőséget, hogy ebédel vagy vacsorázik. Nagyon ötletesnek tartottuk a megadott tág határokat. Köszönjük, hogy megismerhettük ezt szállodát az ott dolgozó embereket. Reméljük lehetőségünk lesz elmenni legközelebb is. Mindenkinek tudjuk ajánlani. Üdvözlettel: Horváth István és párja Lenke
2013. június 17.a párjával járt itt 55 2013. június 13-15. -ig voltunk a Mária Hotelben,kellemes időt töltöttünk itt. Számunkra megfelelt minden, a szobánk ablakából láttuk a vizet és csodálatos volt a Balaton. Az ételek finomak
voltak,a személyzet kedves és vendégszerető. Szerettünk volna több időt is eltölteni, de bízunk benne, hogy visszatérünk még hamarosan.
Mindenkit biztatunk,keressék " Máriát "! Üdvözlettel: Plesovszkiné és párja
2013. április 24. járt itt 55 Kedves meglepetésben volt részem az elmúlt időben. Gyermekem és unokáim születésnapomon rendeltek egy asztalt Önöknél. Nagyon elégedettek voltunk, hiszen rendkívül kellemes és hangulatos helyre érkeztünk. Az ételek sokasága és látványa arra késztetett bennünket, hogy megkóstoljunk sok finomságot.
Az ételek ízlésesen tálalva, kifogástalan rendezettségben sorakoztak. Sok ételkülönlegességet megkóstoltunk és minden ízletes és finom volt. A "asztalőr" minden kívánságunkat leste és azonnal teljesítette. A meglepetés még csak fokozódott, amikor elsötétült a terem és több születésnapot ünneplőnek egyszerre behozták a tortát és mindenki ünnepelt, mindenkit nagy taps közepette, igazán megható volt. Tökéletesen elégedettek voltunk, mindenkinek szívesen ajánlom és mi is remélem hamarosan visszatérünk. Köszönettel:Lenke