2017. január 24.a párjával járt itt 45Az ételekre néha egy picit sokat kell várni, de ez midenhol előfordulhat, ezért aki 20 perces gyors ebédre vágyik, akkor ne ide menjen ebédelni. Az elkészített ételek minősége mindig megfelelő volt. Kultúrált környezet, vidéki viszonylatban ajánlható étteremnek mondanám. A csapolt sör jó minőségű. Az étterem férőhelye korlátozott. Többször látogattam a helyet, nem okozott még csalódást.
2016. május 12.a párjával járt itt 55Tiszta ,rendezett környezet, hangulatos kerthelyiség. A házi bodza szörp valami fenséges. A sörimádóknak kötelező megkóstolni a helyi kézműves "VÁr kávézó" nevű búzasört. A kávézó bejáratánál helyi borokból lehet válogatni, ajándéknak vagy egy romatikus estéhez szinte kötelező megkóstolni.
2016. május 12.a párjával járt itt 45Hangulatos hely ,kedves kiszolgálás. A marhával töltött pocakot szerettem volna megkóstolni, de elfogyott a marhahúsuk. . . marad a malac és a szárnyas. Ilyen árkategóriájú helyen elvárná az ember ,hogy legyen minden a nem túl hosszú étlapon. Nagyon finom volt a házi készítésű burgonya chips, amit nagy édi pöttyös bögrében szolgálnak fel.
2016. május 12.a párjával járt itt 45Ár-éték arányban mindenképpen csak ajánlani tudom. A mellék "szárnyban" voltunk elszállásolva, bár a foglalón emeleti "business" szoba szerepelt, de nem hiszem hogy sok mindenben különbözött volna. Ideális szállás, ha beakarod járni a környéket. Tisztaság fogadott, bár az ágyak összetolásakor látszott ,hogy nem alapos a takarítás. Kedves személyzet. 10 perc alatt elérhető a belváros gyalog.
2016. május 12.a párjával járt itt 55Nagyon hangulatos hely egy romantikus vacsorához,csak ajánlani tudom.. Kiváló kiszolgálás, az ételek nagyon finomak voltak,az adagok óriásiak. Egyetlen egy negatívum, hogy a rendelt pecsenyéhez grill kolbász volt írva "extraként",ami valójában egy sült virsli volt. Ebben a kategóriában nem ezt vártam volna.