2022. szeptember 28.a párjával járt itt 55 A szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ] vásároltam a kupont. Kiválónak találtam az ár-értékarányt. Nemcsak egy kényelmes kis apartmant kaptunk, hanem élményt is. A szoba kényelmes, a kis konyharész jól felszerelt. A zuhanyzóban sem kell összehúzni magunkat. A szomszéd szobával közös tágas teraszon két asztal székekkel, sőt két külön ruhaszárító is volt.
A reggeli tányérszervizes, menüválaszásos, nem maradtunk éhen. A tulajdonosok és az alkalmazottak is segítőkészek, barátságosak, gondosak. Közel van a part, és a pár méternyire található gyalogos felüljárón a belváros is csak 5 perc. A csomagban kaptunk állatparkbelépőt - a tevegelés kihagyhatatlan. Kipróbálhattuk a SunGarden hotel belső medencéit is. Sok látnivaló, vendéglő is van a közelben. Csak egy hétvégére mentünk, de akár több napra-hétre is alkalmas szálláslehetőség.
2021. szeptember 11.a párjával járt itt 55 Bükk-Mátra kirándulásunk utolsó állomása volt Gyöngyös. Eredetileg Kékestetőn szálltunk volna meg, de lemondták. Hirtelen ötlet volt az Opál Hotel, de nem bántuk meg! Könnyen megtaláltuk, nagyon jó helyen van (közel a városközpont, a Mátra Múzeum). Modern, jól felszerelt. Van lift, a mozgássérültekre is gondoltak.
A személyzet barátságos, segítőkész. A páromnak még telefontöltőt is kerítettek, mert itthon felejtette - az enyém más típusú. A szoba nem nagy, de kényelmes, van rakodóhely, kis hűtő, tévé, a fürdőszoba is megfelelő. Először kicsit bénáztunk, mert ez volt az első találkozásunk a kulcskártyával. :) A félpanzió remek: bőséges és választékos reggeli, óriási adag menüválasztásos vacsora. Az egyéb szolgáltatásokat (masszázs, stb. ) nem próbáltuk ki. Ötletet, tanácsokat kaptunk a városnézéshez, sőt a parkolóban hagyhattuk az autót, amíg sétáltunk. Igen szerencsés választás volt a hotel, kár, hogy nem tudtunk tovább maradni! Egyetlen negatívumot tapasztaltunk, ami nem a szálloda, hanem a város "szépséghibája": rengeteg apró rovar röpködött.