2016. július 14.gyerekekkel járt itt 15Aki kedveli a budainal is dragabb eteleket valami um. fiatalos kornyezetben,annak talan bejon.semmi szukseg ilyen buta muvi helyekre.foetel 2fele volt,nem akartam hust de megse kerhettem a leves utan egy eloetelt."nem lehet" ismetelgette a pincerlany,amig meg nem untuk.legalabb nem dobtunk ki 10 e ft-ot vmi draga trendi kis kajara.
2016. július 13.gyerekekkel járt itt 552x jartunk itt,kedves es udvarias a holgy,pl.szo nelkul hoz csapvizet de szoda is van.finom a gombaleves,van menu,igaz delben sokan vannak,nem veletlenul.egyszeru orsegi etelek jo aron,udvariassag,mi ennyit kerestunk,aki ilyesmit akar,annak ajsnlom,pedig alapbol elegedetlen vagyok:)
2016. június 19.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunkat ebben a tökéletesen tiszta, barátságos, szépen felújított házban. szerencsénk volt, egyedül használhattuk, így kényelmesebb. a kert is nagyon jól kihasználható, árnyas, kellemes. biciklit is kaptunk kölcsön. a ház maga sátortetős, de teljesen felújítva, és olyan, mintha még senki nem használta volna előttünk (pedig de).
Nagyon kedvesek a házigazdák, nem tolakodóak, segítőkészek. mi még megyünk!
2016. június 16.gyerekekkel járt itt 15Marciusban foglaltuk le hosszu kutatas utan.nagyon vartuk a nyaralast.megerkezve a hosszu utrol tobb honapos mocsok fogadott:koszos wc,szonyeg,padlo,0 torulkozo.kertuk,hogy takaritsanak ki.mikor hazaertunk,fel volt porszivozva de a tobbi nem valtozott es torulkozo sem kerult.elmentunk,a foglalot visszakaptuk.nagyon rossz elmeny marad.
2015. október 20.gyerekekkel járt itt 35 egy év alatt most voltunk itt harmadszor, sajnos nem javult a hely. rengeteg sok tiltó tábla van mindenhol, a játéksarokban egy rakat ócskaság (és tiltó tábla), a wellness du. 5-től van nyitva, annak ellenére, hogy a csomagunk korlátlan wellness használatot tartalmazott (volna). a wc barna volt a vízkőtől, a takarítónők tanácstalanul közölték, hogy "ez nem jön le" (ecet, cilit.
. . ). az étel nem volt szörnyű, időnként finom is volt, de 2x is fagyit adtak desszertnek (október, hideg. . . ), amit a gyerek persze befalt. a masszázs is rövidebb volt, mint kellett volna. a szoba szép, nekem tetszik a hotel belső kialakítása, a wellness, bár az nagyon furcsa, hogy 4*-os helyen nincs mindennap takarítás. inkább 3*-os, folyton dráguló helynek mondanám. a recepciós hölgy viszont kedvesebb, mint az elődje, aki csak a száját húzogatta mindenre.
2015. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 15 A hotel egy ipari terulet mellett van. a szobak lepattantak,az ablakok alig zarhatok,igy a legkondi is alig megy. a vacsora fantaziatlan,semmi friss,vegaknak marad a makos teszta. mikor 5 perccel 6 elott lementunk,a pincer goromban elkuldott. eskuvo miatt 1 kanikulai napra el voltunk tiltva a medencetol. mikor szova tettuk,a recepcios kb.
semmibe vett minket. amikor egy kancso vizet kertunk (40 fok volt)a szemet forgatta. egyedul a takarito dolgozik jol. senkinek se ajanljuk!
2015. július 24.egyedül járt itt 55többször ellátogattam erre az aranyos helyre, és mindig úgy távoztam, hogy hú, még egy vödör fagyit meg bírnék enni ebből, meg 3 tucat sütit. a sóskaramelles brownie, az összes jégpop nyami. a kiszolgálás ari. egy hátránya, hogy nagyon drága. de hagyományos desszerteket kaptam egy kis csavarral, amitől nem kell lenyomni, hanem csak enném, enném. . .
2015. július 23.gyerekekkel járt itt 45 3 éjszakát töltöttünk itt a hőségriadóban. szerencsére jó helyen, az erdőben, patak mellett található és légkondi is van. a személyzet nagyon kedves, igyekvő. a szobánk nem igazán volt lakosztály, mert a lenti rész inkább csak lépcsőház, és fent aludtunk 3-an. ráadásul lányom kiságya össze is omlott. . .
wifi csak az erkélyen van, de ez érthető a hegyek miatt. a szaunát nem használtuk, az íjászat viszont nagyon jó! a masszázs drágább, mint a mammutban, még kuponnal is, kihagytam. a vacsora nem volt olyan rossz, ahogy sokan írták: 2 féle leves, 3 féle főétel, 1-1 vega, és nem rossz ízűek. mindig kaptunk egy kancsó citromos jeges vizet (persze, hőség, de valahol mégse. . )a szoba első nap nem volt szépen kitakarítva (erre háklis vagyok, de hát legyen már), de mikor szóltunk, akkkor már jobban figyeltek. összességében kedves, kellemes hely, igyekvő személyzet, egész jó étel (elmegy), a helyszín nagyon jó, és aránylag még az olcsóbb visegrádi helyek között van (persze, mihez képest. . . a konkurens royalban sokkal rosszabb az étel)
2015. január 2.gyerekekkel járt itt 35 eredetileg 3 napra foglaltunk, 1 lett, szerencsére ebből nem csináltak gondot. érkezésnél hangos helló-val üdvözöltek, de sajnos nem mondták, hogy a szauna-uszoda használathoz külön "óra" kell, így papucsban és fürdőruhában tett pár kört a férjem, míg ezt kiderítette, addig lányommal fagyoskodtunk a szauna előtt.
azért fagyoskodtunk, mert a szobából eljutni a wellnessbe a jéghideg bejárat előtt kell. ez visszafelé vizes hajjal még rosszabb volt, főleg, hogy a folyosó is hideg. a reggelihez pulcsiban mentünk, de úgy is fáztunk, viszont pozitív volt az egész normális kínálat: volt friss pékáru, barna kenyér, vaj, sőt egy pulóveres pincér rántottát is sütött kérésre. a szoba tiszta volt, de ha nekem lenne szállodám, alaposan beolajoznám az ajtókat, hogy ne nyikorogjon vérfagyasztóan, és több fogast helyeznék el. a köntös nem igazi szállodás volt, hanem egy 3 mérettel kisebb poliészter darab, de egyébként a szauna rész jó. a víz kicsit hűvös, de fél órát elvolt a gyerek, az is jó volt.
2014. december 17.egyedül járt itt 45Pici hely, inkább elvivős, de le is lehet ülni és figyelni a thai srácot, ahogy készíti a finomságokat. rengeteg egy adag és finom fűszeres, ízes. délben is max. 10 percet kell várni, előrendeléssel semmit, cserébe jó thai kaját ehetünk a mammut mellett, ami hiába frekventált hely, sajnos gyors és jó ebédmenükben nem bővelkedik (szerintem). Ahhoz képest, hogy milyen jó és sok, nem túl drága.