2013. május 6.a párjával járt itt 55Jól éreztük magunkat. Három éjszakát voltunk és kánikulát fogtunk ki. A Balatonba lehetett fürödni olyan meleg volt. A wellness részleg jó, de kicsi. Ételek finomak, választékosak és bőségesek voltak. Szobába a bútorokat cserélni kellene. A személyzet figyelmes és kedves. A környék tiszta,de rengeteg a szúnyog,este nem lehetett sétálni. Maximálisan meg voltunk elégedve.
2013. május 6.a párjával járt itt 55 Csodálatos hétvégét töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves. Az ételek italok minőségiek és van választék. A medencék nagyon jók,igazi wellnessz. Egyetlen hiányosság a napközbeni étkezés. A hotel szép, a szobák gyönyörűek és tágasak. Jó volt kiszakadni a szürke hétköznapokból.
Tetszettek a programok és szuper motorok amit le is fényképeztünk. Máskor is visszatérünk mert nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is ajánlom.
2013. április 24.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett. Különösen megnyerő volt a személyzet udvariassága. Reggeli és vacsora választékosak és finomak voltak. A szobák elfogadhatok. Nagyon előnyös ,hogy a gyógyfürdővel közvetlen kapcsolatba áll egyszóval kiváló. Ár-érték arány megfelel. Máskor is a Frey át válaszuk. 2012. szeptemberben párommal jártam itt. Másoknak is csak ajánlani tudom nem fogják megbánni.