2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 45 3. éve minden nyáron visszatérünk hozzájuk. A szobák kis légterűek, légkondi nincs, de tiszták, szépen karbantartottak. Hűtésről egy mennyezeti ventilátor gondoskodik. A személyzet tündéri, segítőkész. Beszéljek akár a recepcióról, a konyháról vagy a takarítókról. A wellness részleget szépen fejlesztik, a fürdőszobákat nagyon szépen és ízlésesen felújították.
A központban van, így a KULTKIKÖTŐ és kikötő és a strand is séta távolságra van.
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 25 Hatalmas csalódás volt. 2015 februárban sikerült 1 azaz 1 éjszakát foglalnom AUGUSZTUSra. Akkor még nem tudtam, hogy szerencsére csak 1 éjszakát. . Egy állatkertre néző, családi szobát kértem. Ezzel szemben a februári foglalás ellenére egy tóra néző, forgalmas, utcai, bejárat és a kijelölt dohányzóhely fölötti szobát kaptunk.
Reklamáltam, a recepciós, csak a vállát húzogatta, hogy ő csak ezt tudja adni és mehetünk akár máshová is. . Több időt töltöttünk a városban, de egy másik szálláshelyen, de onnan már kijelentkeztünk és nem volt más lehetőség. Vezetőt kértem. . Kaptunk 10 ! ! ! % kedvezményt az amúgy borsos szállásás árból (22ezer Ft/éj)
A recepciós fiú kicsit zavarodott, furcsa figura volt, abszolút tájékozatlan és közönyös. Amikor reklamáltam, hogy nem állatkertre/ az állatokra néző szobát kaptunk, azt mondta, hogy nem veszít semmit, mert úgysem látni onnan sem esetleg a zsiráf nyakát. . Hát az én 5 éves fiam annak a zsiráf nyaknak is rettentően örült volna mivel erre készült február óta. . . Az 1200 Ft/fő-s KÖTELEZŐ REGGELIről nem is beszélek. . Ennyi pénzért a legsilányabb minőségű ellátást kaptunk. . A szobában a szőnyegpadló foltos, ragadós volt. A fürdőszobában VÖDÖR ÉS FELMOSÓ volt bekészítve mert egy egy fürdés után valóban állt a víz a kövön. A penész burjánzott a csempén. . , a fürdő/wc-nek semmi szellőzése nincs. Szerintem a hotelnek nincs megfelelő foglalási, üzemeltetési rendszere. Az állatkert üzemeltetésében működik a hotel, a szállás díjért 2 napig be lehet menni az állatkertbe díjmentesen. ez az egyetlen pozitív dolog amit el tudok mondani erről a helyről. De ezért az árért 3-szor tudtunk volna bemenni az állatkertbe a fizetős bejáraton. .
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 25 Tavaly augusztusban kisgyerekkel félpanziós ellátással voltunk itt. Valószínűleg ez is, mint oly sok Balaton parti szálloda, eladás alatt van, csak közben, bérben üzemeltetik Nagyon lesújtó volt a tapasztalatunk. A személyzetet jobbadán nyári munkás diákok adják. Nem túl lelkesen.
Felújított, nagyobb légterű szobát kértünk, (pótágy) ami egy családnak egy hétre megfelel. A szoba jó ha 20 négyzetméteres volt. A felújítás valamikor a 90-es években történhetett, mert szörnyen kopott minden. A takarítás- már ha létezik olyan- két turnusváltás között szerintem abból áll, hogy ágyneműt cserélnek. Ropogott a homok a talpunk alatt, a frissen húzott ágyneműn egy méter hosszú fekete hajszálak voltak, a hűtőt amit kértünk a szobába, enyhén szólva mocskos volt. . A játszótere életveszélyes (rozsdás, kiálló faléces hinta)
Egyedüli előnye, hogy a szabad strand mellett, közvetlenül a vízparton helyezkedik el illetve a WiFi az étteremben. . .
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Márciusban voltunk, kisgyerekkel a hotelben. Nagyon kellemes volt a tapasztaltunk. Kedves, segítőkész volt a személyzet. Tiszták és tágasak voltak a szobák. Gyönyörű és tiszta levegőjű helyen fekszik a hotel. Az étteremben nagyon kedvesek, segítőkészek és megértőek voltak (kisgyerekkel ez nem mindig természetes. . .
)A wellness részleg tiszta, gondozott de a nagy medence vize eléggé hideg. . Kiváló kiindulóhely a város felfedezéséhez.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly ősszel házassági évfordulónkon voltunk itt kisgyerekkel. A hotel kívülről mást mutat mint ami benne találtunk! Nagyon kényelmes tiszta, tágas apartmanok. Tágas, árnyas kert. Kerékpár kölcsönzési lehetőség. A gyerekeknek biztosítanak kismotort vagy futóbiciklit. Játszósarok és kerti játékok. 2 szuper játszótér a közelben.
. Segítőkész, készséges személyzet. Nekünk nagyon pozitív volt a tapasztalatunk! Tervezzük, hogy idén is vissza megyünk! Kisgyermekes családoknak is bátran ajánlom!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Egy kis ékszerdoboz az egri borvidéken, annak is ajánlom, aki nem a bor miatt megy erre a vidékre (mint például mi). A hotel saját gyógymedencével és úszómedencével rendelkezik. Én Egerben születtem, így kerestük egy helyet, ahol otthonosan érezhetjük magunkat. A saját kis négy napraforgós bungalókban ez abszolút megvalósítható.
Kisgyerekes családoknak is bátran ajánlom. A személyzet maximálisan segítőkész. Az étterme nagyon jó! (Jóska bácsit az étteremből nagyon kedveljük! ! )
Eddig legalább 5 alkalommal voltunk ott ebből 3-szor nyaralni 1-1 hétig. A többi csak hosszú hétvégi program volt. A wellness részleg kiváló. Mindenkinek szeretettel ajánlom!