2019. június 16., csoporttal járt itt 45A szállás kényelmes és tiszta volt. Az ételek minőségével és változatosságával nem volt baj. A vacsorához felszolgált italok nagyon drágák. A szobában található tájékoztató szerint a welness részleg 21 óráig van nyitva, de minket 20 órakor figyelmeztettek, hogy záróra. A szobában található vízforralóra ráférne egy komolyabb tisztítás vagy esetleg egy csere.
2016. szeptember 23.a párjával járt itt 35 A szobában csak 7 TV csatornát lehetett nézni. ( ebből 2 db német) A szobában nem volt telefon, (recepció hívása)nem volt tájékoztató anyag, a törülközők nagyon kopottak voltak, nem volt fürdőköpeny, a huzatokról hiányoztak a gombok. A szekrényről hiányzott a fogantyú. A fürdőszobában nem volt WC papír tartó.
A vízcsap megnyitásakor szinte dübörgő hangot lehetett hallani. Az étkezéseknél nem volt az asztalon a tea filter etc. elhelyezésére kis szemetes. Vacsoránál az asztalra nem tettek ki vizet. A személyzet egyébként kedves volt. Az étkezés minősége elfogadható volt, de a változatosságon még lehetne javítani.