2017. augusztus 14.a párjával járt itt 25Egy szombat este a férjemmel voltunk itt, hekket ettünk sültkrumplival. A hal ízetlen, a krumpli a legolcsóbb hipermarket polcairól való volt, ami ehetetlen volt ahogy kihült. Összességében nem erre számítottunk. Ne egyetek itt, drága és rossz. A kilátás a dunapartra nagyon jó. Italon kívül ne fogyaszatok mást. A sétány és a strand nagyon jó lett, amit kicsit arrébb van.
2017. július 28.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családommal voltunk a Pünkösdi hosszúhétvégén a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, a személyzet kedves. Jó idő miatt mi csak a part részen voltunk, ami gyönyörű mindenki talál magának elfoglaltságot. A bútorok a szobákban kicsit régi módi, de mi tényleg csak aludni mentünk fel.
2014. november 11.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon örülök, hogy ezt a helyet válaszottam az őszi szünetre. A gyerekem nagyon jól érezte magát és ezt a szállodának köszönhetjük, elsősorban a nagy játszoszoba, a Mutyi bohóc nagyon kedves volt, (mindenkinek erről beszélt). Az ételek nagyon finomak voltak, a wellness is nagyon szuper volt.
Szerintem minden tökéletes volt abban a 4 napban amit ott töltöttunk. Köszönjük.
2014. június 24.gyerekekkel járt itt 55 Üdvözlet! Én a családommal voltam május közepén a Kastélyhotelbe, amikor megérkeztünk a látvány lenyügözött, csodálatos helyen van a kastély is gyönyörű. Az ott tartozkodásunk idején csupa jó dolog történt: az étteremben a gyerekek nem mindig úgy viselkednek ahogy a szülők szeretnék de volt ott "egy" nagyon kedves "bácsi" aki teljesen elbűvölte a gyerekeket, a bűvészmutatványaival.
A személyzet nagyon kedves volt, a tisztaság 5*-os, az ellátás nagyon finom volt, a legrosszabb a búcsúzás volt. Ezt a helyet mindenkinek látni kell!
2013. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 45 Egy kicsit minket is meglepett a szoba, hogy nincsen légkondi, de összeségében szerintem kárpotolt minket a wellnes, az udvar, a fenyők között mókusok, (nagyon régen nem látunk). Az étterem tökéletes volt mind tisztaságilag, mind kiszolgálás szempontjából, minden esete tele ettük magunkat, ami után jó volt sétálni vagy kerékpározni a város határában.
Ha rossz volt az idő (mert volt ilyen) akkor nagyon jól éreztük magunkat a wellnes részlegben társasjátékoztunk, fürödtünk, szaunáztunk. Összeségében szerintem jó volt. Köszönjük.
2013. szeptember 4.gyerekekkel járt itt 15 A családommal augusztus közepén voltunk, amikor változékony volt az idő. A szálloda nincs felkészülve rossz idő esetére kis gyerekes családok részére. Az udvar szánalmas, a parkolás szánalmas, a wellnes részről ne is beszéljük, (1200 ft 1 jakuzziért, és a szaunáért) az "étteremre" nem is akarok gondolni.
Bőséges reggelit hirdettek ezzel szemben az asztal többnyire üres volt vagy rendelni lehetett a recepción 4 féle tojásrántottát. Az ár értékarány megsem közelíti egymást. Aki erről a szállásról áradozik az vagy nem volt még jó helyen vagy befektes. Olyan érzésem volt, hogy csak az számít, hogy egyszer megfordulj ott -fizessen- és soha többet (én ezt éreztem). Ami pozitív volt az a légkondi.