2015. november 4.gyerekekkel járt itt 55 Az Alföld Gyöngye Hotel nagyon jó helyen van, sokat sétáltunk az őszi fák között, nyugalmas a régi laktanya területe. A Hotel egyéb szolgáltatásai, a fürdő belépő és a kalandpark igénybe vétele egyszerűen fantasztikus kikapcsolódási program volt az egész családnak.
A Hotelben igénybe vehető délutáni gyerekprogramok színesek, érdekesek voltak, gyermekeink, - 8 és 5 évesek- mindig nagyon várták a "kézműveskedéseket". Még az "éppennemkétévesünkre" is volt egy-egy (anya)kávészünetnyi ideje Grétinek! :) KÖSZÖNJÜK GRÉTI! A Hotel személyzete igen gyermekbarát, készséges, kedves. Mosolyogva legyintettek a babaszék körüli "disznó-ólra"- amiért utólag is elnézést kérünk:), és jól viselték a folyosókon történő motorozást is- amire külön engedélyt kaptunk:) A honlapon történt foglalást kiegészítettük a helyszínen még plusz 2 éjszakával, ami, azt hiszem mindent elmond az elégedettségünkről! :) KÖSZÖNJÜK EZT A SZÉP HETET! Polgári Zille, Zente, Zekő és szüleik