2013. december 31.gyerekekkel járt itt 45 Férjemmel és két nagykorú fiunkkal töltöttünk el egy hosszú hétvégét a Hotel Pelikán Szombathely szállodában. Szobáink a szálloda különálló, Magnólia-házában voltak, de ez nem volt zavaró, még a tél ellenére sem. A szobák tágasak, a tisztaság kifogástalan. A személyzet kedves, kiemelném a wellness részlegen dolgozó hölgyeket.
A wellness részleg nagyon jó színfoltja a szállodának. Az étkezés hagy kivánni valót maga után, főleg a a 3. napi reggeli volt eléggé szegényes. Aki az étkezés vége felé megy, az már nem igazán válogathat. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom azoknak, akik a csendet, nyugalmat szeretik. Itt megtalálják.
2013. augusztus 6.a párjával járt itt 45 Nagyon hangulatosan, szépen és olyan "halászosan" berendezett étterem. Egy részén zárt, valamint nyitott helyekkel. Mindenki választhat kedve szerint. A tulajdonos és a személyzet roppant barátságos, udvarias, készséges, segítőkész. Külön kiemelném Gusztit, a pincért, aki szerintem az ország leg-leg-leg pincére!
Az ételek ízletesek, finomak, bőségesek, mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mi szálláshelyként is itt voltunk három éjszakát és nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Voltak némi hiányosságok, de azt a személyzet kedvessége elhanyagolhatóvá tette - de azért jó lenne, ha orvosolnák a hibákat. Ha lehetőségem adódik, szívesen visszatérnénk férjemmel újra!
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 55 Családdal voltunk itt decemberi hónapban, télies hidegben egy hosszú hétvégére. A hideg és rossz idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A szobák tiszták, tágasak. A személyzet - főleg a recepción és az éttermi kiszolgáló személyzet - nagyon kedves és előzékeny.
Nagyon jó, hogy a tóra és a fürdőbe egy folyosón át lehet jutni, így a téli hidegben sem kell a szabadban közlekedni fürdés után. Az ételek nagyon finomak - üdv a szakácsnak! - és bőségesek voltak és hatalmas volt a választék is! ! !
2013. április 22.barátokkal járt itt 55 2012. júliusában voltunk itt 3 napot - sajnos csak hármat! - férjemmel és egy baráti házaspárral. A hotel nagyon jó helyen van, megfelelő a parkolási lehetőség. A szobák kényelmesek és tágasak. Nagy melegben voltunk ott, így a hőség eléggé elviselhetetlen volt éjszaka - nincs légkondi - de ventillátort minden szobába tettek.
A személyzet és a tulajdonos kimagaslóan kedves, figyelmes és segítőkész. A szolgáltatáshoz kerékpár kölcsönzés is járt, amit ki is használtunk és négyesben nagy túrákat tettünk. Félpanziós ellátással voltunk, mind a vacsora, mind pedig a reggeli bőséges, nagyon-nagyon finom volt! Innét is köszönjük a szíves vendéglátást és sok szerencsét kívánunk! Ha tehetjük, visszamegyünk! ! !
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 35 2012. december elején voltunk itt családommal - férjemmel és fiaimmal - egy hosszú hétvégére a vadlúd kirepülés idején. A szobák egyszerűek, de kényelmesek és tiszták. A fűtés jó volt, nem kellett fázni. Félpanziós ellátást kaptunk, mely nem kimagasló, de megfelelő volt.
A személyzet kedves volt és előzékeny, bár a fizetésnél voltak gondok - MKB-s SZÉP kártyával nem tudtunk fizetni, ezt orvosolhatnák.