2017. június 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Várakozással vegyes izgalommal érkeztünk a Tó Wellness hotelbe, hiszen nem jártunk itt korábban és szerettük volna, ha jó ár-érték arányú szolgáltatást kapunk. Mindennel meg voltunk elégedve. A környezet igazán impozáns, erdő, dombok-hegyek és a Bánki-tó együttesen gyönyörű tájat varázsol minden napszakban az arra látogatók szeme elé.
A szálloda környezete rendezett, sok szép virág, növény. Tisztaság kívül is és az épületen belül is. A felújított hotel és az étterem modern, harmonikus színeket használó belső kialakítást kapott. Tetszetős, szerethető. A személyzet végzi a feladatát, nem hivalkodóan, érezni nem vendég van az ott dolgozókért. Az ételek finomak voltak, a választék a svédasztalos étkezéseknél megfelelő, amit fogyasztani lehetett az ízletesen elkészített volt. A szobából a kilátás a tóra, erdőre csodálatos, az erkély és a szoba rendezett tiszta. Kellő térrel rendelkezett mindkettő. A wellness részben több kisebb-nagyobb medence élményelemekkel, szaunák. Amit kaptunk, az alapján minden korosztálynak csak ajánlani tudom a hotelt. Aki megteheti menjen, remélem a hotel tartani fogja cserébe a színvonalat.
2016. augusztus 16.a párjával járt itt 55Mindenkinek ajánlom a szállodát.
Jó helyen van, tisztaság mindenhol, az ételek jobb minőségűek mint amit idehaza próbálnak elfogadtatni velünk, a hasonló besorolású szálláshelyek némelyikében.
A belső kialakítás modern, ízléses, semmi design túlkapás.
Negatívumokat nem tudok írni.
Amit nyújt a szálloda az 4 csillagos.
2016. július 23.a párjával járt itt 55A hotel ideális pihenésre. Az ételekkel (elsősorban a vacsorával) minden rendben volt, lehetett találni mindenkinek kedvére valót, sőt egy-két különlegesség is akadt a választékban.
A személyzet részéről többen nagyon segítőkészek voltak, ha kérdés, észrevétel merült fel.
Szép környezet, minőségi szolgáltatásra való törekvés.
Mindenkinek ajánlom a Lifestyle Hotel Mátra szálláshelyet.
2016. július 23.a párjával járt itt 55 Sokszor kirándultunk már Mátrafüreden, így ismertem a Hotel Anna szálláshelyet. Eddigi étterem célpontunkon sajnos változtatnunk kellett, ezért adta magát az ötlet, ismerjük meg ezt a helyet közelebbről. Ebédidőben voltunk, az étlapon ismert ételek szerepeltek és nagyon csábító volt a menü kínálat is a korrekt ár-érték ajánlatával.
Végül mindkét lehetőséget kipróbáltuk. Az ételek finomak, ízletesek voltak, az adagok pedig bőségesek, mindehhez szívélyes kiszolgálást kaptunk. Biztosan visszatérünk még.
2016. május 18.a párjával járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk el ketten, ez alapján tudom írni, hogy a jó és kevésbé jó élmények váltogatták egymást ott tartózkodásunk alatt. Hogy ez megfelelő-e, egy ilyen besorolású szállodától, mindenki döntse el maga. Ami biztos, hogy a személyzet részéről volt(ak) aki(k) remekül látták el a feladatukat, voltak viszont akik nagyon nem.
És ez a "hullámzás" alapvetően meghatározta az élményeinket. + visszaigazolás, tisztaság az egész szállodában, szoba, kilátás, belső parkoló
2016. március 26.a párjával járt itt 45 Ismételten egy jó pizzára vágytunk, ezért felkerestük a Veranda Restaurant nevű helyet. Mindig tökéletes volt, ezért a megszokott színvonalra számítva biztosra mentünk most is. Amikor megláttam a kihozott ételt, egyszerűen jó volt ránézni, egy esztétikai élmény volt. A pizzatészta kiváló volt, a feltétek finomak, azonban a pizza túl jóra sikeredett.
Megváltozott az összhatás. Egy idő után tologattam a tányér szélére a feltétek egy-egy részét, mert már sok volt együtt. Persze ez legyen a legnagyobb baja az embernek, de mégis, egy kicsit más volt/lett így. Kiváló helyett jó. A kiszolgálás is, minden rendben volt (fiatal kedves hölgyek), de mi a kiváló pizzáért mentünk megint. És fogunk ismét, mert ez egy jó hely, már többször bizonyította korábban.
2016. február 21.a párjával járt itt 55 Ebédre tértünk be kirándulás után a Hotel Silvanus, Panoráma Éttermébe. Nem volt zsúfolt, így választottunk egy szuper panorámás helyet magunknak. A kilátás valóban rendkívüli, egészen más élmény így elfogyasztani egy kellemes ebédet. Az éttermi rész kialakítása, designja feltételezésem szerint jó pár éve nem változhatott.
Letisztult formákat, modern megoldásokat jelenleg senki ne várjon. Egy négycsillagos szálloda éttermét alapul véve, az ételek az ár-minőség-mennyiség kombinációban mondhatók igazán megfelelőnek. Ízletes, nagy adag ételeket szolgáltak fel számunkra, nem földtől elrugaszkodott árképzéssel számolva. Amit azonban kiemelnék, az a figyelmesség, amivel az éttermi személyzet részéről találkoztunk. Nem mesterkélt, nem tolakodó, odafigyeltek a vendégekre. Köszönjük, így utólag is még egyszer. Érdemes kipróbálni, ajánlom mindenkinek.
2016. február 15.a párjával járt itt 45 Heller's Pub & Étterem kialakítása egy kellemes hely érzetét kelti már belépéskor. Jó az elrendezés, néhány ötletes megoldással vegyítve, a Pubok tipikus design elemeit hozza. Az ételek jó minőségűek, kissé visszafogott fűszerezéssel, nekem ízlett. A felszolgált ételek mennyisége is inkább bőséges volt.
A felszolgálásra a neutrális a legvisszafogottabb jelzőm. Kicsit "sótlan" ha már étterem. Mindez azért is furcsa volt, mert korábban telefonon keresztül kifejezetten udvarias kontakttal beszéltem. Az ételek miatt még visszamegyünk, őszintén remélve, hogy érezzük majd, a személyzet van a vendégért.
2016. január 7.a párjával járt itt 55 Az I. kerületi Don Francesco pizzéria a 80-as években az újszerű alapanyagokkal és a minőséggel, napjainkban a még mindig tartott minőséggel és a kimagasló ár-érték aránnyal tűnik ki. Ajánlom mindenkinek finom ételekkel családias hangulattal, kiszolgálással, korrekt árakkal nem okozhat csalódást.
Kialakításában az emeleten olasz étterem jelleggel találkozhatunk, én azonban a földszinti részt családiasabbnak, közvetlenebbnek érzem, ezért nekem utóbbi adja vissza a hely igazi régi, egyedi hangulatát.
2016. január 6.a párjával járt itt 55Többször jártam már itt.
Mindig minden OK volt.
A kialakítása nekem tetszett, fiatalos, rendezett.
A környéknek is van hangulata. . .
Az ételek finomak, kiszolgálás rendben volt, amit elvárhatunk azt hozza folyamatosan.
(Még egy pozitívum: mikor ettem nem fújták le az asztal(oka)t tisztítószerrel, odapermetezve az ételem felé, mint néhány helyen idehaza. )