2016. augusztus 12.a párjával járt itt 25 A "Hotel" jó helyen fekszik, ez az egyetlen jó benne. Gyenge a tisztaságot, a bútorok minőségét, a berendezések működőképességét illetően. A Wc-ből ömlött a víz, a lefolyóban nem volt szűrő, a csap zöld vízköves volt, az ablakot nem lehetett becsukni. A személyzet nem túl kedves, főleg a vezetőnek tűnt személy, aki a jakuzzit lekapcsolta, miközben kb.
5 perce tartózkodtunk benne, az infraszaunát szintén lekapcsoltatta kérdezés nélkül úgy hogy a bemelegedésére vártam. Az étel színvonala is megkérdőjelezhető, 3 napig a 4 féle felhozatalból 2 étel ugyanaz volt délben és vacsorakor is. A svédasztalos reggelivel nem volt gond. A felszolgálók közül egy személy volt kedves. Munkaruházatuk pedig eléggé viseltes, ami nem a dolgozók hibája szerintem. Távozásunkkor plussz italt is fel akartak számolni, ja az italok nagyon drágák, amelyek árát nem lehet tudni, mert nincs itallap sem. Szóval ha összességében akarom nézni a "Hotelt" - ami inkább tényleg csak egy panzió - nagyon olcsó kategória drágán.