2016. december 14.családjával járt itt 35 A személyzetnek dicséret jár az egyik [moderálva - a szerk. ] fiatal pincér kivételével, a wellness rész, a játszószoba és a gyerekpancsoló szintén szuper volt, de a szobában borzalmas meleg volt, egész hétvégén nyitott ablak mellett tudtunk csak aludni, esténként felhallatszott a ricsaj a medencetérből, és ami nagyon meglepett, hogy a 4* superior szállodában parizert és zsírtól-víztől bomladozó olasz szalámit szolgáltak fel reggelire.
Meg gépsonkát. Khm. az ételkínálattól egyébként sem estem hasra, de a reggeli mindent alulmúlt. Van még hova fejlődni.
2015. március 25.a párjával járt itt 55 Mennyei ízek, bőséges kínálat, udvarias és kedves kiszolgálás. A szarvasragu és a fogas isteni finom volt. A mákos guba és a sajttorta szintén. A főpincér az asztalunkhoz kísért, a pincérek pedig azonnal ott termettek, amikor szükség volt rájuk.
Mellesleg az egyik ismerősöm a szállodában kérte meg a barátnője kezét, de nem a lánykérést emelte ki első körben az élménybeszámolójában, hanem az éttermet :)