2014. július 20.gyerekekkel járt itt 55 POZITÍVUMOK: Igazi családbarát hotel, pár méterre a strand bejáratától. Mi superior kategóriájú szobában voltunk, ami tágas és kényelmes volt még a babaággyal együtt is. A wellness rész tágas és nagyon klassz, külön gyerekmedencével. A tisztasággal sem volt gond. Az étterem kínálata változatos, nagyon finomakat ettünk.
A gyerkőcöknek szuper játszóház és játszószobák vannak. A belváros és a vár közel van, kellemes sétákat lehet tenni. A személyzet kedves és segítőkész. NEGATÍVUMOK: Amit kicsit hiányolunk az az, hogy nincsenek kültéri medencék. Igaz, hogy a strand, várfürdő és az új élményfürdő közelebb nem is lehetne, de aki nem szeretne nyáron a zsúfolt strandon lenni, annak csak a beltéri medencék vannak. Illetve a medencetérből a napozóteraszra kivezető ajtó pont a gyerekmedencénél van, ez nem túl szerencsés. Mi hűvösebb szeptemberi időben voltunk és nem volt túl kellemes amikor ránknyitogatták a teraszajtót. Összességében ár-érték arányban kiváló, mi nagyon szeretjük Gyulát és ha megyünk, csak ezt a hotelt választjuk. Visszatérő vendégek vagyunk :)