Jobb lett volna, ha nem tesszük. Kb. úgy éreztük magunkat, mint egy sufniból kialakított szálláson. Hideg és dohos volt a szoba és a fürdőszoba, az álmennyezet több helyen lógott, egyáltalán nem volt bizalomgerjesztő az egész. Felszólítottak bennünket, hogy az ablakot tartsuk nyitva a dohosság ellen, de akkor megfagytunk volna és szúnyogháló híján a bogarak is bejöttek, egy hatalmas pókot így is el kellett távolítani. a törölközők kéztörlő nagyságúak voltak. Ezek után csak azért nem hagytuk ott rögtön, mert a szállásdíjat előre, azonnal ki kellett fizetni a megérkezéskor, ráadásul számla adása nélkül. Máskor ha nomád körülményeket akarok, akkor sátorozni megyek.
Kastély Villa válasza
Tisztelt vendégek!
Egy magányos hölgy értékelése, a Franciaágyon! ! !
Név nélkül mindent lehet írni,miért is nem válalja a nevét!
A rossz értékelésre csak ennyi a válaszom. Nagyon kellemes környezettben korrekt kiszolgálás minden a megállapodásunk szerinti fizetés. Jó hangulatú szobák tiszta rendezett környezett.
Nekünk bejött megyünk máskor is! Szép hely, udvarias házigazdák, gyors megközelíthetőség, finom ételek az étteremben Nagyon kedves és előzékeny a tulajdonos!
A szolgáltatást máskor is szívesen igénybe vesszük. Az ár és szolgáltatás arányos a környezet csendes és jól érezte magát az egész család. Teljes mértékben elégedett vagyok, a házigazda segítőkész,bármilyen problémával lehet felé fordulni. A kaja bőséges és ízletes. Máskor is szívesen megyek. A házigazdák kedves, figyelmes, vendégszerető emberek. A fürdőtől pár perc sétára, igényes Apartmanház, elfogadható áron. Szuper volt minden. Nem értjük miért írtak a többi vendégek rosszat amikor csodálatosak az apartmanok a terasz, a balkon szóval minden. Mindenkinek ajánlom őket! Nagyon hangulatos, szép és minden igényt közel teljesen kielégítő szállás! Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon szép hely, kedves figyelmes a személyzet. nagyon jól éreztük magunkat szívesen visszatérnénk. Jól felszerelt, kényelmes szobák, könnyen megközelíthető, a buszhoz, fürdőhöz közel. szep a hely,elég közel all a barlanghoz,modern apartman;nagyon finom es tobb mint boseges kaja Köszönjük szépen ezt a pár napot. Igazán jól éreztük magunkat! Mindennel meg voltunk elégedve. Külön kiemelnénk a szállásadó kedvességét, figyelmét, érdeklődését, készségességét. Példaként felhoznám, hogy kislányom ott felejtette a nyakláncát, már úton voltunk hazafelé, amikor felhívott minket a szállásadó, hogy ott felejtettük és szívesen elküldené a lakcímünkre. Még egyszer köszönünk mindent Faház Villa Apartman, ide még biztos visszatérünk. Nagyon elégedettek vagyunk. A faház felszereltsége, tisztasága nagyon jó. A tulajdonos nagyon segítőkész, udvarias és kedves volt. A barlangfürdő, játszótér, park-sétány, fagyizó. . stb. pár perc sétára van a szállástól. Posta, patika, buszmegálló, éttermek a szomszédban. Jól éreztük magunkat. Még biztosan megyünk! A tulajdonos pedig tényleg nagyon segítőkész és korrekt. Köszönettel: Bakos család, Győr Nagyon kedves volt a Laci figyelmes volt hogy kicsi babával voltunk . ha tehetjük akkor máskor is elmegyünk és őket válaszuk. Köszönjük a kedves vendéglátást A tulaj jó fej a szállást mindenkinek ajánlani tudom! Teljes mértékben elégedettek voltunk. Közvetlen, korrekt, segítőkész és figyelmes volt a tulajdonos. A szállás szép, hangulatos és minden szükséget kielégítő volt a felszereltsége. A környék csodálatos és aki pihenni vágyik annak nyugodt szívvel merjük ajánlani. Máskor is tervezünk menni, de akkor már az egész családdal. Köszönjük még egyszer a szíves fogadtatást! Anita és Viktor Nagyon jól éreztük magunkat, a házigazda nagyon segítőkész volt. Barátságos családbarát hely. A fürdő is csodaszép! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Méhes család Nagyon jól éreztük magunkat a családdal. A tulaj nagyon kedves és segítőkész volt. A szállás tiszta,csendes és mindenhez közel volt. Örülünk,h ott pihentünk. Ha legközelebb arra járunk,újra megkeressük. Jakab Krisztina Kellemes környezet, segítőkész vendéglátó. Megfelelő parkolási lehetőség, a WIFI is normálisan működött, a szoba élhetően, részletekre gondolva volt berendezve. A falak vastagak a nyugalmunkat senki nem zavarta, hiába a főút mellett volt, de egyáltalán nem volt nagy forgalom. A barlangfürdő naRemek helyen található, néhány perc kellemes sétával a fürdőtől - Csöndes szobák, segítőkész fogadtatás, minden kívánságunk meghallgatásra talált, nagyon köszönjük! - Bőséges és isteni finom ételek, olcsó árkategória, összességében mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi is visszatérünk még :)gyon közel van ill. amíg eljutsz oda gyönyörködhetsz a csodálatos parkban. A szállótól egy karnyújtásanyira a cukrászda, posta, gyógyszertár, kajáldák, egyéb hasznos helyek. Sok Külön tetszett, hogy nem rugdostak ki, mint sok helyen, amikor el kellett hagyni a szállót. Köszönöm a szíves vendéglátást. AJÁNLOM! Üdvözlette
2014. május 20., Kastély Villa, üzemeltető