2016. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 25 Nagyon sajnálom, hogy ezt a szállodát választottam. Ha nem lett volna jó az időjárás, biztos, hogy otthagyom. Két barátnőmmel és 7 gyermekkel voltunk Önöknél. Az összes vendég közül a barátnőm volt az egyetlen vegetáriánus, amit jeleztünk is, ennek ellenére nem tudták Őt ellátni (az egyik vacsora, amit kapott tarhonya lecsóval).
Kértem a felszolgálót, hogy a konyhafőnököt küldje ki ez ügyben, a felszolgáló fiatalember azt válaszolta: "nem ajánlom, mert nagyon harapós! " Nagyon felháborítónak találom ezt a viselkedést, amit nem lehet szó nélkül hagyni, így az Igazgató úrhoz fordultam. De más probléma is volt: a 3 ágyas szobában csak 2 főre volt ágyazva, a TV távirányítót háromszor kellett kicserélni, a keményfa polc leszakadt, majdnem az unokám fejére, két napig nem volt WC papír. Szóval nem vagyok jó véleménnyel a szállodáról. Ha igaz a hír, hogy lebontják, hát úgy legyen!