2019. augusztus 11.a párjával járt itt 25 Debrecen központjában található ez a patinás szálloda, amelyet mintha tudatosan tennének tönkre. A legszebb szobaként adott 4. emeleti szobában a szekrény cipőtartó része törött, az ajtók, bútorok fedőrétege több helyen letöredezett, vagy a festék pattogott le. Paplan helyett plédet tettek a huzatba.
De a csúcstartó a mosdó, mert ilyent még szállodában nem láttam: csöpög a lefolyó, ezért egy vödör van alátéve, szemmel láthatóan elég régen. A recepción tudnak róla, és láthatóan nem rajtuk múlik, hogy nem javítják meg. Mindehhez az átlagot legfeljebb alulról közelítő svédasztalos reggeli minimális választékkal. A személyzet velünk kedves volt és udvarias. Erős volt a kontraszt a festékhiányos ablakból kinézve látni az 50. virágfesztivál előkészületeit a gyönyörűen kialakított téren. De legalább olcsó volt.
2019. július 18.gyerekekkel járt itt 45 A négy csillagos Dürer szárnyban voltunk. A személyzet kedves, udvarias volt, a tisztaság is rendben van. Az étkezésnél nincs túl nagy választék, de ilyen sok vendég esetén az is csoda, hogy az ételeket folyamatosan fel tudták tölteni. Az ételek általában ízletesek voltak. Kellemes a szálloda wellness része, nagyon jó a korlátlan átjárás a fürdőbe.
Ami nem tetszett: nem értem, miért nem lehet a fürdőbelépőt úgy beállítani, hogy az érkezéstől távozásig használható legyen. Jelenleg úgy működik, hogy annyi napon lehet a szolgáltatást igénybe venni, ahány éjszakát tölt a vendég a szállodában. Ez pedig azt jelenti, hogy vagy az érkezés, vagy a távozás napján nem vehető igénybe a szolgáltatás. Ez csak programozás és megállapodás kérdése, máshol már megoldották.
2019. április 18.gyerekekkel járt itt 45Kellemes hétvége Miskolctapolcán, ahol 2 gyermekkel töltöttünk 2 éjszakát. A fürdő és a bob pálya közel van, a szállás kellemes, a személyzet udvarias és barátságos, a hangulat családias. A reggeli és a vacsora ízletes, a választék (svédasztal) a vendégek számának megfelelő. A 10 és 14 éves gyerekek különösen a wellness részt élvezték. Jó ötlet a napi kétszeri szauna szeánsz.
2019. január 17.a párjával járt itt 55 Először vettem igénybe terápiás szolgáltatást (a szállás nem itt volt), és nagyon kellemes meglepetés ért. Szeretném, ha a magyar egészségügyben mindenhol ilyen szolgáltatást lehetne tapasztalni. Az ott dolgozók kedvesek, a szakmájukat magas fokon művelik, és külön öröm látni, hogy Ők is jól érzik magukat a munkahelyükön.
Mindezt a gyógymasszázs, a víz alatti vízsugár masszázs, iszappakolás, mágnesterápia és a gyógymedence igénybe vétele alapján írom. Azt csak remélni tudom, hogy az ott dolgozókat anyagilag is ennek megfelelő díjazásban részesítik.
Hotel Aquamarin válasza
Tisztelt ppogany! Köszönjük, hogy értékelte gyógyászati szolgáltatásainkat! Minden érvényes magyar TAJ kártyával rendelkező személy a törvényi előírások szerint évente két gyógyfürdőkúrát vehet igénybe Országos Egészségbiztosítási Pénztári (OEP) támogatással!
Valójában „bárkit” beutalhat a háziorvosa évente két alkalommal, ahol a folyamatos, ülőhelyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásait is enyhítik, kezelik. Reméljük, hogy ezeket legközelebb úgy veszi igénybe, hogy hévízi tartózkodása alkalmával a Hotel Aquamarint választja. Üdvözlettel: az Aquamarin csapat
2019. január 18., Hotel Aquamarin, Hotel Aquamarin***
2018. október 13.a párjával járt itt 55 Szépen felújított szálláshely, kedves, családias személyzet. A szoba tágas, világos, nagy erkéllyel és ablakokkal. A fekhely kényelmes, jó a helyi és az általános világítás. A szintén tágas fürdőszoba is jól eltalált színekkel barátságos hangulatot áraszt. A félpanziós ellátás nagyon jó volt, vacsoránál pl.
5 levesből és kb. 30 főételből lehetett választani, amit tovább javít a jól főző szakács. A fürdő téli bejárata is közel van, kb. 200 m.
2014. július 20.a párjával járt itt 55 Júliusban jártunk a szálláshelyen, amely valóban csendes helyen fekszik. A szoba berendezése ízléses, praktikus, a fürdőszobán is látszik, hogy viszonylag új minden. A személyzet kedves és nagyon barátságos, a wellness rész (finn szauna, gőz, infra szauna, jakuzzi) elérhető, jó állapotú.
Az étkezés a hely méretnének megfelelő választékkal svédasztalos, a vacsora kifejezetten finom volt. Szép a villához tartozó kert is. Mi nagyon jól éreztük magunkat!