2019. szeptember 26.a párjával járt itt 25Hirtelen kellett szállást találni. Elsőre ez jelent meg a keresőben. Nem vártam túl sokat a szállással szemben, de szempont volt hogy legyen wellness az épületben. No ez a rész volt a legnagyobb csalódás. (1 db szauna és 1 db kb 6*6 medence, leváló csempe, hideg környezet) Étkezés: reggeli bőséges és nagy választék, de a vacsorára ez már nem igazán mondható el -de, ha valaki bírja a nehéz, hideg ételeket annak tökéletes lehet-.
Hotel Nagyerdő válasza
Kedves Molnár Éva!
Köszönjük, hogy megosztotta tapasztalatait.
Ha a foglalás előtt elolvasta az online partnerünk weboldalán a szállodánkat bemutató tájékoztató anyagot, nem érhette meglepetésként, hogy csak egy szaunánk és egy medencénk van, ez benne van a leírásban.
Ami a medence állapotát illeti, a mozaikcsempe leválása valós probléma, ezért elnézését kérjük. Kár, hogy nem írta le, hogy a "hideg környezet" konkrétan mit jelent (a hőmérséklet a medence vizének hőfoka és párolgása miatt nem lehet hűvös; ha a berendezésre gondolt, az agresszív gyógyvíz páráját a növények nem bírják és az anyagok zöme sem).
Az ételek hőmérsékletének tartását szolgáló eszközöket használjuk, azok működnek. Az lenne az ésszerű, ha ezekben az éttermi tároló berendezésekben csak kisebb mennyiségű ételt tartanánk, és az ételek többi része a konyhai nagyüzemi melegen tartó eszközökben várna a sorára. Ebben az esetben a vendégeknek is meg kellene érteni, hogy az ételeket rendszeresen pótolnunk kell, amihez kell egy kis idő.
A kínálatunkban vannak könnyebb ételek is (általában ezekből marad meg az étkezés végére).
Üdvözlettel:
2019. november 22., , Hotel Nagyerdő